Helaas, dit pand is verkocht

5541 ER Reusel

Brochure

Omschrijving

Project Cop’ns te Reusel

ALLE TWEEKAPPERS ZIJN INTUSSEN VERKOCHT!
KAVEL 3 IS NOG BESCHIKBAAR.

Het project
Een prachtig nieuwbouwproject waarin 14 tweekappers en 1 vrijstaande woning ontwikkeld worden. Iedere woning heeft zijn eigen herkenbare uitstraling. Stuk voor stuk schitteren ze door de architectuur in de geliefde jaren ’30 stijl. En elk huis staat op z’n eigen prachtige plekje. Bovendien zijn er kavels met een eigen garage en kavels die genieten van een carport. Aan u de keus. Wilt u graag baden en slapen op de begane grond? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. In het woonmenu is elke woning naar eigen wens af te werken, om je woondroom waar te maken valt er veel te kiezen.

Aan de noordkant van Reusel dichtbij de uitvalswegen ontwikkelen zich kansen om buitengewoon te wonen. De kappen en de gevels van de woningen verschillen per woning. Sommige huizen hebben een hoekraam aan de voorzijde of een frans balkon op de eerste verdieping. Wie goed kijkt ziet nog meer schitterende details. Enkele woningen hebben een erker of een luifeltje boven de voordeur. Ook in de kleur van de stenen kunnen er twee tinten ontdekt worden. Elke woning heeft zijn eigen karakteristieke eigenheid. Wil je ‘jouw unieke entree’ verder omlijsten? Dan heb je de keuze uit drie soorten voordeuren in de stijl van de jaren ’30. Vanuit jouw thuis wandel je hoe dan ook door een rustige straat, die uitloopt op een voetpad omgeven door groen.

Buiten
Met een eigen achterom is het hier naar goed Kempisch gebruik beslist genieten van het buitenleven. Bovendien heb je de vrijheid om de erfafscheiding naar eigen wens in te vullen. Beschut genieten in eigen hof? Creëer heerlijke plekjes van de ochtend tot de avond. Zo geef je vorm aan elk seizoen.

Duurzaam
Natuurlijk wil jij energie besparen. Energie kost namelijk geld. In onze gasloze nieuwbouwwoningen maken wij gebruik van duurzame energiebronnen, zoals ventilatielucht, bodemwarmte (optioneel) en de zon. Zo maken wij jouw woning desgewenst energieneutraal en volledig toekomst klaar. Aan de basis wordt jouw woning standaard in een duurzame EPC 0.4 uitgevoerd. Om deze energieprestatie van 0.4 te bereiken, krijgt jouw woning o.a. een ventilatieluchtwarmtepomp geplaatst op zolder. Zo’n pomp haalt energie uit de afgezogen ventilatielucht en gebruikt deze warmte om de vloerverwarming op de begane grond en het tapwater te verwarmen.

Afwerking
Voor de afwerking van uw woning heeft u de keuze uit 4 afwerkingspakketten: Basic, Comfort, Luxe, en Perfect Finish. Het verschil tussen de pakketten Basic, Comfort en Luxe is de uitvoering van de keuken, tegels en het sanitair. Bij het Perfect Finish pakket wordt uw woning naast de Luxe afwerking hoogwaardig en sleutelkaar opgeleverd. U hoeft alleen zelf nog te zorgen voor het schilderwerk, de raambekleding en de tuininrichting. U kunt er ook voor kiezen om uw woning casco op te laten leveren.

Om uw woning helemaal zelf en vrijblijvend samen te stellen bezoekt u de website van Van Gisbergen!
gisbergen.nl/project/15-woningen-copns-reusel/
Wilt u graag meer informatie over dit prachtige nieuwbouwproject? Bel dan Vosters Onroerend Goed 0497-381775.

Beschikbaarheid:

Kavel 1: VERKOCHT

Kavel 2: VERKOCHT

Kavel 3: Beschikbaar
Oppervlakte: 230 m², Prijs € 432.000,- V.O.N.

Kavel 4: VERKOCHT

Kavel 5: VERKOCHT

Kavel 6: VERKOCHT

Kavel 7: VERKOCHT

Kavel 8: VERKOCHT

Kavel 9: VERKOCHT

Kavel 10: VERKOCHT

Kavel 11: VERKOCHT

Kavel 12: VERKOCHT

Kavel 13: VERKOCHT

Kavel 14: VERKOCHT

Kavel 15: VERKOCHT


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!