Helaas, dit pand is verkocht

5541 HL Reusel

Brochure

Omschrijving

Instapklare tweekapper met garage/berging, 3 slaapkamers en vaste trap naar de zolder gelegen op 220m² te Reusel.

Deneburg 22 Reusel
Zoekt u een instapklare woning? Deze woning is voor de nieuwe eigenaar direct te betrekken en mag met recht instapklaar genoemd worden. Een ruime, royale en moderne woning op een rustige locatie in Reusel. De grote inpandige garage kan ook geschikt gemaakt worden om de slaapkamer en badkamer op de benedenverdieping te situeren of wellicht voor beroep of bedrijf aan huis. Verder is er een fijne zonnige achtertuin en ligt de woning op een prima rustige locatie op ca. 1 km van alle voorzieningen.

Begane grond
Via een nette hal kom je in een L-vormige woonkamer met open keuken en de royale uitbouw c.q. verlengde van de woonkamer. In de hal is de moderne meterkast en plafondhoog betegelde toilet met fonteintje aanwezig.
De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, net als overigens de keuken en de uitbouw. De wanden zijn voorzien van stucwerk. De woonkamer heeft veel lichtinval mede door de grote raampartij tot vloerhoogte aan de voorzijde. De aanbouw is met recht het verlengde van de woonkamer en kwalitatief mooi afgewerkt met stucwerk en ingebouwde spotjes.
De L-keuken is neutraal van kleur en voorzien van gaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap.

1e verdieping
Via de trap kom je in de hal op de 1e verdieping die toegang geeft tot de drie slaapkamers en de badkamer. De drie slaapkamers op deze verdieping zijn verschillende van afmeting, zie floorplanner, maar de afwerking is vergelijkbaar met gestucte wanden en plafonds voorzien van spuitwerk.
De badkamer is modern, plafondhoog betegeld en voorzien van een bad, inloopdouche met een fraaie glazen afscheiding, hangend toilet, radiator en een badmeubel met dubbele wasbak.

2e verdieping
Op de 2e, eveneens betonnen, verdiepingsvloer is de 4e slaapkamer gerealiseerd. Deze is netjes afgewerkt en voorzien van een dakvenster.
De voorzolder is geschikt als bergruimte en hier hangt de cv-ketel (Intergas 2010).

Garage
Zoals gezegd is de garage inpandig. De ruimte is groot en de garage heeft over het gehele vloeroppervlak een verdieping waardoor er erg veel bergruimte ontstaat. Ook de garage is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine en droger aanwezig. Aan een andere zijde van de garage is een keukenblok geplaatst. De garage is voorzien van een overheaddeur en een separate loopdeur.
Deze ruimte is voor meerdere doeleinden geschikt (te maken), zoals:
- Fraaie speelkamer.
- Hobbyruimte.
- Praktijkruimte voor beroep of bedrijf aan huis.
- Om te bouwen tot slaapkamer en badkamer beneden.
- En natuurlijk kun je dit gewoon gebruiken als garage/berging.

Buitengebeuren
Voor de garage ligt een royale inrit waar je de auto op eigen terrein kunt parkeren. Verder zijn er meer dan voldoende publieke parkeerplaatsen beschikbaar in de directe omgeving. Achter de woning ligt een fijne onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden, dus met veel zonlicht, maar ook veel privacy. De erfafscheiding is netjes met aan de achterzijde leibomen. De tuin is grotendeels voorzien van grote fraaie tegels en gedeeltelijk met (kunst) gras. Voor de zomerse dagen is eveneens een zonneluifel aanwezig (ter overname).

Kenmerken:
- Royale woning.
- Bijzonder grote inpandige garage.
- Slaap- en badkamer op de benedenverdieping te realiseren.
- Beroep of bedrijf aan huis mogelijk.
- Volledig isolatiepakket.
- Benedenverdieping en garage voorzien van vloerverwarming.
- Fijne onderhoudsvriendelijke achtertuin met veel zon en privacy.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!