Helaas, dit pand is verkocht

5541 AG Reusel

Brochure

Omschrijving

Tussenwoning op een gewilde locatie in Reusel.

Deze net afgewerkte en goed onderhouden tussenwoning ligt op een mooie gewilde locatie in Reusel op een steenworp afstand van de basisschool en speelveld voor de kinderen. Achter de woning staat een mooie overkapping waar het in de zomermaanden heerlijk toeven is. De benedenverdieping is voorzien van kunststof kozijnen.

Begane grond
Via de voordeur kom je in de hal van waaruit je toegang hebt tot de woonkamer, toilet (volledig betegeld, hangend toilet, fonteintje), trap naar boven en hier bevindt zich ook de meterkast (8 groepen).

Woonkamer: Deze Z-woonkamer is royaal van opzet en heeft door de flinke raampartijen flink wat lichtinval. Vanuit de kamer is een verdiepte kelderkast beschikbaar. De woonkamer is afgewerkt met (grotendeels) gestucte wanden en plafond met laminaat op de vloer.

Keuken: een halfopen keuken met een keukenopstelling aan beide zeiden. De keuken is afgewerkt met een net houten werkblad en voorzien van voldoende apparatuur; koelkast, combimagnetron, vaatwasser, 5 pits gasstel en afzuigkap.

1e verdieping
Op 1e verdieping bevinden zich een drietal slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1-2-3: een tweetal slaapkamers hebben gestucte wanden, systeemplafond en laminaat op de vloer. Op één van deze kamers is een inbouwkast aanwezig. De 3e slaapkamer is voorzien van een tegelvloer en aansluiting van wasmachine en droger.

Badkamer: een volledig betegeld badkamer met bad-douche, wastafel in wandmeubel en natuurlijke ontluchting. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

2e verdieping
De vorige bewoners hebben een vaste trap naar de 2e verdieping geplaatst. Deze verdieping is basic afgewerkt, waardoor de nieuwe bewoner hier een geheel eigen invulling aan kan geven. De 2e verdieping is royaal genoeg om als slaapkamer, hobbyruimte of iets dergelijks te gaan gebruiken. Een Velux dakraam zorgt voor voldoende lichtinval. Hier hangt ook de cv-ketel (Intergas 2006) en er is een aansluiting voor wasmachine en droger mogelijk.

Buitengebeuren
Achter de woning is een royale overkapping over de hele breedte van de woning geplaatst. De tuin geeft veel privacy en is netjes omheind. Achter in de tuin staat over de hele breedte een berging. Deze berging heeft een aparte roldeur als toegang voor het stallen van motoren. De golfplaten zijn enige jaren geleden vernieuwd. De achtertuin is aangelegd met siertegels. De voortuin is ruim, waardoor er privacy is gecreëerd.

Kenmerken:
- Mooie woonlocatie in een gewilde wijk.
- Basisschool en speelveld op korte afstand van de woning.
- Fraaie royale overkapping achter de woning.
- Beneden kunststof kozijnen.
- In 2019 zijn alle zinken goten en afvoerpijpen vervangen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!