Helaas, dit pand is verkocht

5541 HK Reusel

Brochure

Omschrijving

Halfvrijstaande geschakelde eengezinswoning in Reusel te koop.

Dit betreft een voorlopige advertentie.

Reeneik 12 te Reusel
Tegenover gezondheidscentrum en in jonge wijk gelegen, moderne halfvrijstaande geschakelde woning met garage en keurige achtertuin gesitueerd op het zuidwesten. Deze woning heeft de mogelijkheid van slapen en baden op de begane grond.

Indeling
begane grond
Hal met tegelvloer en meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars). Halfhoog, licht betegelde toiletruimte met fonteintje. Royale en gezellige Z-vormige woonkamer met spuitwerkplafond, fijn stucwerkwanden en mooie houten vloer. Handige voorraadkast. Open keuken met moderne geïntegreerde keukeninrichting hoekopstelling waaronder rvs spoelbak met uitlekbak, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, koel-/vriescombinatie en close-inn boiler. Ruime slaap-/hobbykamer met stucwerkwanden, spuitwerkplafond en telefoonaansluiting. Aansluitend aan de slaap-/hobbykamer is een volledig betegelde badkamer met ligbad, douche, vrijhangend wandcloset en enkele wastafel. Praktische bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger met vaste kast.

1e verdieping
Overloop welke toegang biedt tot 2 royale slaapkamers en 1 badkamer. De slaapkamers zijn op dezelfde wijze afgewerkt met laminaatvloer, wandlambrisering en spuitwerkplafond.
De badkamer is licht betegeld en voorzien van douchecabine (met thermostaatkraan), vaste wastafel en toilet.

2e verdieping
via vlizotrap vanuit slaapkamer naar beloopbare bergzolder met opstelling combiketel en unit mechanische afzuiging.

Buitengebeuren
Achtertuin is geheel ommuurd, deels verhard en deels voorzien van graspartijen. Tevens is er een vijverpartij en een fijne overkapping aanwezig om de zomerdagen nog wat te verlengen.

Algemeen
- Dak-, vloer- en spouwmuurisolatie toegepast.
- Drie slaapkamers twee badkamers.
- Het gehele pand is voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
- Royale geschakelde garage (ca. 6,36m x 2,77m) met betonvloer en stalen kantelpoort.
- Gelegen in een kindvriendelijke wijk.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!