Helaas, dit pand is verkocht

5541 VS Reusel

Brochure

Omschrijving

Vrijstaande woning met garage en berging gelegen op 436 m² op korte afstand van het Vlassert plein.

Deze vrijstaande woning ligt op een mooi hoekperceel op korte afstand van het Vlassert plein en op loopafstand van de voorzieningen in Reusel. De kavel is met 436 m² mooi van formaat en geeft een erg ruimtelijk gevoel. In de achterliggende jaren is er veel aan de woning gemoderniseerd. De woning is o.a. uitgebouwd met een bijkeuken en heeft de mogelijkheid om beneden slapen te realiseren. Achter de woning ligt een royale garage met aansluitend een berging.

Begane grond
Via de entree kom je in de hal welke toegang geeft tot de verdiepte kelderkast, een extra bergkast, de meterkast (12 groepen, 3 aardlekschakelaars, 1 krachtstroomgroep, glasvezel). Op de vloer ligt zowel in de hal als woonkamer een pvc-vloer voorzien van vloerverwarming.

De L-woonkamer heeft flinke raampartijen, waardoor er veel lichtinval is. De dubbele openslaande deuren aan de achterzijde zorgen dat woonkamer en tuin in elkaar overlopen en dat je zo door kunt naar het terras achter de woning. Tevens is er in de woonkamer een houtkachel aanwezig.

De woonkamer staat in verbinding met de keuken, welke afsluitbaar is door een schuifdeur. De hoekkeuken is vernieuwd en voorzien van diverse apparatuur. Hier ligt op de vloer een fraaie tegel, ook voorzien van vloerverwarming. De keuken is voorbereid om van gas over te stappen op inductie. Vanuit de keuken heb je een mooi zicht op de tuin.
Achter de keuken ligt een royale bijkeuken. Ook deze is afsluitbaar d.m.v. een schuifdeur. Hier is het toilet aanwezig en ook hier een tegelvloer met vloerverwarming. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger en is een uitstortbak aanwezig.

1e verdieping
Via de trap kom je op de 1e verdieping van deze woning welke toegang geeft tot de drie slaapkamers op deze verdieping, de badkamer en de trap naar de 2e verdieping.

De drie slaapkamers zijn verschillend van afmeting, maar alles ruim van formaat. Boven zijn er overal kunststof kozijnen met HR glas uit 2018. De wanden zijn gestukt. Op de grootste kamer is een flinke kledingkast aanwezig.

De badkamer is eveneens volledig vernieuwd en voorzien van een bad/whirlpool met bubbels, jets en ledverlichting, inloopdouche, toilet, grote dubbele wastafel in badmeubel en voorzien van een spiegel met condensverwarming. Zowel mechanische als natuurlijke ventilatie beschikbaar. De vloer is verwarmd.

2e verdieping
Via opnieuw een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Deze verdieping bestaat uit twee gedeelten. Op het achterste gedeelte hangt de cv-ketel (Nefit Ecomline HR). Op deze verdieping is het zeker mogelijk om een extra slaapkamer of thuiswerkplek te creëren.

Garage / berging
Achter in de tuin staat een royale garage. Deze is in spouw uitgevoerd en voorzien van een op afstand bedienbare elektrische deur en krachtstroom. Aansluitend aan deze garage is een extra bergruimte gecreëerd.

Buitengebeuren
Achter deze woning ligt een mooie tuin. De kavel is voldoende groot om naast de bebouwing een flinke tuin over te houden. De erfafscheiding is netjes, er is voldoende privacy en het zonlicht in de tuin is prima. In de tuin zijn diverse terrassen en er is aansluitend aan de (bij)keuken een royale overkapping. Via de achterkant is er een eigen inrit met toegang tot de tuin. De inrit is groot genoeg om een auto op eigen terrein te stellen. Los daarvan is er in de omgeving voldoende parkeerruimte. Er is ook grondwater met beregeningsinstallatie aanwezig.

Kenmerken
- Mooi royale hoek kavel van 436 m².
- Nagenoeg volledig isolatiepakket.
- Gewilde locatie.
- Speelweide (Vlassertplein) op korte afstand.
- Woning in de achterliggende jaren sterk gemoderniseerd:
- 2013 nieuw dak incl. isolatievoorziening
- 2014 geïsoleerde vloer met vloerverwarming begane grond
- 2014 dubbele openslaande tuindeuren in woonkamer
- 2014 nieuwe keuken
- 2014 rookkanaal houtkachel vervangen en geïsoleerd
- 2016 tuin opnieuw aangelegd incl. grondwater en beregeningsinstallatie
- 2018 bovenverdieping vernieuwd (badkamer, trap 2e verdieping, kunststof kozijnen)
- 2018 alle rioleringen vervangen
Opm.: alles door professionele bedrijven uitgevoerd.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!