Helaas, dit pand is verkocht

5541 GH Reusel

Brochure

Omschrijving

Instapklare en uitgebouwde hoekwoning in een gewilde wijk van Reusel.

‘Instapklaar, degelijk afgewerkt, mooie materialen, verrassend veel ruimte’ zijn de kernwoorden die passen bij deze woning.

Deze prachtig afgewerkte en royaal uitgebouwd hoekwoning staat op een gewilde locatie in een mooie wijk van Reusel. De benedenverdieping van de woning is uitgebouwd waardoor een grote ruimte ontstaat. Een flinke raampartij en lichtkoepel zorgen voor veel lichtinval. De open keuken is door een keuken in hoekopstelling gescheiden van de woonkamer. De achtertuin is voorzien van een flink terras en kunstgras. Groot genoeg om te genieten van de zomerse dagen. En bovenal, deze woning is afgewerkt met degelijke materialen en instapklaar voor de nieuwe bewoners.

Begane grond
Via de entree kom je in de hal waar zich het toilet (hangend toilet, fonteintje, volledig betegeld, sfeerverlichting) en de meterkast (11 groepen/2 aardlekschakelaars) zich bevinden. De hele benedenverdieping is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Vanuit de gang loop je door naar de keuken. Hier staat een nette keuken in hoekopstelling met voldoende apparatuur (koelkast, combimagnetron, 4 pits inductieplaat, vaatwasser (2020) en 1,5 spoelbak. De keuken is afgewerkt met een granieten blad en de achterwand is betegeld. Je loopt van hieruit door naar de woonkamer, waar je ook toegang hebt tot een royale kelder/trapkast. De woonkamer krijgt door de royale raampartij met twee openslaande deuren en de lichtkoepel erg veel licht binnen. De wanden zijn strak gestukt en voorzien van inbouwspots.
Aan de achterzijde van de woning is een royale bijkeuken aanwezig met uitstortbak en een inbouwkast waar zowel de wasmachine als droger fraai zijn weggewerkt.

1e verdieping
Hier bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorkant is erg royaal door het samenvoegen van twee slaapkamers. De 2e slaapkamer is eveneens van een mooi formaat, mede door de geplaatste dakkapel. De wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk en op de vloer ligt op de hele verdieping doorlopend laminaat.
De badkamer is royaal, de dakkapel geeft extra ruimte aan deze badkamer. De badkamer bevat o.a. een douche, whirlpool, hangend toilet, design radiator en een badmeubel met flink wat bergruimte en een wastafel. De ruimte is volledig betegeld, de vloer is voorzien van vloerverwarming.

2e verdieping
Via opnieuw een vaste trap is de zolder bereikbaar. Deze is verdeeld in twee stukken. De voorzolder is momenteel in gebruik als ‘thuiswerkplek’. Hier hangt ook de cv-ketel (AGPO Econpact 2004). Onder de dak schuinte is kastruimte aangebracht en een Velux dakraam zorgt voor de benodigde lichtinval.
Het andere gedeelte van de zolder is omgebouwd tot een fraaie 3e slaapkamer met een groot Velux dakraam en ook hier bergruimte onder de dak schuinte. Op deze verdieping ligt eveneens laminaat.

Buitengebeuren
Aan de voor- en achterkant zijn onderhoudsvrije tuinen gerealiseerd. Aan de achterkant is een gedeelte bestraat met inbouwverlichting waardoor een mooi terras is ontstaan. Daarnaast kunstgras en een pad naar de berging achter in de tuin. Deze berging is degelijk gebouwd (spouwmuur). Via een naastgelegen paadje heb je, via een extra brede poort, een vrije achterom naar de achtertuin. Rondom de woning is verder meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Kenmerken:
- Goed onderhouden, degelijk afgewerkte woning.
- Woninginhoud ca. 430 m³.
- Gebruikersoppervlakte ca. 127 m².
- Volledig isolatiepakket met dubbele beglazing, spouw-, dak- en vloerisolatie.
- Benedenverdieping en badkamer voorzien van vloerverwarming.
- Locatie met speelvoorzieningen op korte afstand.
- Betonnen verdiepingsvloeren.
- Alarminstallatie aanwezig (ter overname).


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!