Helaas, dit pand is verkocht

5541 WJ Reusel

Brochure

Omschrijving

Vrijwel nieuwe instapklare eindwoning op een mooie kindervriendelijke locatie

Instapklaar, mooie materialen, fijne locatie, garage, heerlijke overkapping, speelweide op zeer korte afstand, korte afstand naar voorzieningen! Zijn dit de wensen van uw woning, dan spreken we af om samen deze woning te gaan bekijken.
Deze vrijwel nieuwe eindwoning heeft de kenmerken van een tweekapper, is bijzonder fraai afgewerkt met meer dan voldoende ruimte in de woning en een prima afgewerkte royale garage, een tuin met een heerlijke overkapping en een prima ligging t.o.v. de zon.

Begane grond
Nette entree, met een tegelvloer met vloerverwarming die doorloopt over de hele begane grond. In de hal bevindt zich het toilet en de meterkast. Vanuit de entree loop je door naar de woonkamer/keuken die aan de achterkant uitgebouwd is. De grote raampartij aan de achterzijde zorgt voor erg veel lichtinval in de woonkamer. Aan de voorkant is de keuken geplaatst met alle benodigde apparatuur zoals; vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap, 4 pits gaststel, koelkast. Vanuit de woonkamer heb je eveneens toegang tot de bergkast waar ook de unit van de vloerverwarming zit.

1e verdieping
Hier bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De 3 slaapkamers zijn vergelijkbaar afgewerkt en volledig instapklaar. Alleen van formaat verschillen de kamers, waarbij er twee grote en een kleinere kamer is. Deze laatste is een ideale thuiswerkplek. Ook boven zijn de kunststof ramen voorzien van isolerende beglazing. De vloer heeft doorlopend laminaat en de wanden plafonds zijn gestukt of voorzien van behang. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, hangend toilet en badmeubel

2e verdieping
Via opnieuw een vaste trap kom je op de 2e verdieping met eveneens een betonnen verdiepingsvloer. Hier is een Velux dakraam en een zijraam aanwezig voor de nodige lichtinval, hier hangt de ATAG cv-ketel van 2016 en is de aansluiting voor de wasmachine. Op deze verdieping is het vrij eenvoudig om een extra (slaap) kamer te realiseren i.c.m. een wasruimte of bergruimte. Zelfs het ombouwen naar twee slaapkamers is hier mogelijk.

Garage/buitengebeuren
Langs de woning ligt een royale inrit waar het stallen van een voertuig op eigen grond mogelijk is. Los daarvan is er voldoende parkeerplaats in de directe omgeving. De garage van ca. 18 m² is eveneens prima afgewerkt en voor de liefhebber bestaat er de mogelijkheid om hier een slaapkamer en badkamer van te maken die direct vanuit de woonkamer toegankelijk is. Achter de garage is een heerlijke overkapping gemaakt die de zomers dagen aangenaam zullen verlengen. Bovendien is in de tuin nagenoeg de hele dag een plaatsje in de zon te vinden.

Kenmerken:
- Nieuwe instapklare woning van 2016
- Bijzonder fijne locatie t.o.v. de voorzieningen,
- Ligging op korte afstand van een speelweide,
- Volledig isolatiepakket (dak-,spouw-, en vloerisolatie/dubbele beglazing),
- Energielabel A,
- 2x betonnen verdiepingsvloer,
- Kunststof kozijnen (m.u.v. garagedeur).


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!