Helaas, dit pand is verkocht

5541 CK Reusel

Brochure

Omschrijving

Deze vrijstaande woning ligt op een mooi hoekperceel op een gewilde locatie en op korte afstand van alle voorzieningen.

Deze vrijstaande woning ligt op een mooi hoekperceel op een gewilde locatie en op korte afstand van alle voorzieningen. De kavel is met 368 m² mooi van formaat en in en rond de woning is meer dan voldoende ruimte. De tuin heeft erg veel privacy en geeft een ruimtelijke gevoel. De tuin is bereikbaar via een vrij achterom een de ene kant en een carport aan de andere kant. De carport doet tevens dienst als overkapping. In de tuin is daarnaast een royale berging beschikbaar.

Begane grond
Via de voordeur kom je in de hal van de woning, waar toegang is tot de meterkast en de kelder. Van hieruit is er tevens toegang tot de bovenverdieping. Je loopt door naar de keuken, van waaruit je mooi uitkijkt over de Molenstraat. De authentieke vloertegels zijn zeker een blikvanger in deze keuken. De keukenvoorzieningen zijn eenvoudig, maar netjes en goed onderhouden. De woonkamer heeft zowel aan de voor als achterzijde een flinke raampartij met een authentieke bij de woning passende afwerking. Achter de woning ligt de bijkeuken van waaruit je de woning via de achterkant kunt betreden. Hier is het toilet en de aansluitingen voor de wasmachine e.d. aanwezig.

1e verdieping
De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn alle drie van een mooi formaat. Allemaal voldoende lichtinval en eenvoudige maar netjes afwerking. De volledig betegelde badkamer is vernieuwd en heeft o.a. een bad, douche, wastafel, designradiator en zowel mechanische als natuurlijke ontluchting.

2e verdieping
Via een vlizotrap kom je op de 2e verdieping die dienstdoet als bergzolder. Hier hangt de Cv-ketel (NEF HRC 30) en de unit voor de luchtverversing van de badkamer. Het dak is vernieuwd en voorzien van isolatie.

Berging
Achter de woning is een royale berging geplaatst. Een prachtige ruimte voor de hobbyist of voor het stallen van de noodzakelijke spullen. Hier is een extra aanrechtblok aanwezig.

Buitengebeuren
Een net aangelegde voortuin geeft de woning een mooi aanzicht. Aan de linkerkant is een vrije achterom en via de rechterkant kun je met de auto tot onder de carport rijden die voorzien is van een elektrisch op afstand bedienbare deur. De inrit is groot genoeg voor het stallen van meerdere auto’s. Deze carport is gedurende de zomers dagen tevens een ideale overkapping waar het heerlijk toeven is. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, grotendeels in het hard en de omheining is netjes en verzorgd.

Kenmerken:
- Mooi rechte kavel van 368 m²,
- Gewilde omgeving,
- Beperkte afstand tot de voorzieningen,
- Ruimtelijke tuin met volledige privacy.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!