Helaas, dit pand is verkocht

5541 CV Reusel

Brochure

Omschrijving

Nieuwbouw 2-kapper aan de Wilhelminalaan 87B

Op een royaal perceel van maar liefst 642 m², aan de doorgaande weg in Reusel ligt deze nieuwbouw 2-kapper. De woning is op dit moment nog in aanbouw en de koper kan, afhankelijk van de snelheid waarmee hij beslist, nog keuzes maken in afwerkingsniveau. De woning wordt op een degelijke manier gebouwd met moderne materialen. De woning is ca. 538 m³ groot met een bruto vloeroppervlakte van 102 m². De locatie is prima op ca. 500 meter van de markt en winkels in Reusel.

Begane grond
Via de entree kom je in de hal welke toegang geeft tot het toilet, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. De keuken en woonkamer staan in open verbinding met elkaar. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde met een fraai uitzicht over de weg. De zithoek is gepland aan de achterzijde waardoor er een vrij uitzicht over de royale achtertuin ontstaat. De schuifpui zorgt ervoor dat huis en tuin in elkaar overlopen.

1e verdieping
Op deze verdieping kun je vanuit de overloop naar de 3 slaapkamers, allen van een goed formaat. Daarnaast is er een royale badkamer aanwezig, groot genoeg voor zowel douche, bad, toilet, badmeubel.

2e verdieping
Via opnieuw een vaste trap kom je op de zolderverdieping. Deze is royaal genoeg voor het opslaan van spullen, maar ook voor het creëren van een thuiswerkplek, 4e slaapkamer of dergelijke.

Garage
Naast de woning is er een vrij achterom beschikbaar met daarlangs een garage van een kleine 40 m².

Buitengebeuren
De totale kaveloppervlakte van 642 m² zorgt, in combinatie met de naar achter breed uitlopende kavel, voor een grote achtertuin. De privacy (geen achterburen) in deze tuin is nagenoeg volledig.

Afwerkingsmogelijkheden.

Omdat deze woning in aanbouw is, bestaat de mogelijkheid om deze woning te kopen op verschillende werkingsniveaus en daarbij behorende prijzen. De eigenaar gaat door met bouwen dus de meeste keuze opties liggen er voor de sneller beslissers.

1. Huidige staat
De woning in huidige staat.
Woning inclusief:
• Zware Gayko kunststof kozijnen met veiligheidsbeslag (voordeur uitgevoerd in hout),
• Glad stucwerk (m.u.v. plafonds zolder en badkamer),
• Garagedeur met afstandsbediening,
• Garage geheel gevoegd aan binnenzijde,
• Afrastering achter- en rechterzijde perceel,
• Kanaalspaandeuren,
• 12 cm pur in de spouw,
• 7.0 dakisolatie.
Prijs => € 495.000,- k.k.

2. Energiezuinig
Als genoemd bij 1 met de toevoeging van een warmtepomp, vloerverwarming begane grond en 1e verdieping.
Prijs => € 523.000,- k.k.

3. Volledige afwerking
Als 2 met als toevoeging een keuken, sanitair, tegels in overleg met een totaalbedrag van
€ 37.000,- als stelpost. Exclusief schilderwerk en texen.
Prijs => € 560.000,- k.k.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!