Helaas, dit pand is verkocht

5541 BW Reusel

Brochure

Omschrijving

Voorzieningen begane grond, grote leefruimte, instapklaar, garage, extra kamer op verdieping, hoogwaardig afgewerkt, ligging in het centrum?

Zijn dit uw woonwensen?
Voorzieningen begane grond, grote leefruimte, instapklaar, garage, extra kamer op verdieping, hoogwaardig afgewerkt, ligging in het centrum?
Dan wilt u deze woning beslist zien!!

Deze werkelijke prachtig afgewerkte levensbestendige woning ligt op een steenworp afstand van de voorzieningen in Reusel. Een grote kamer, fraaie uitgebreide keuken, royale slaapkamer en badkamer op de begane grond zullen u als kijker enthousiast maken. De garage, de patio, gemeenschappelijke binnenplein en de 1e verdieping waar een grote extra kamer aanwezig is maakt deze woning tot een unieke kans voor diegene die op zoek is naar levensbestendig leef comfort.

Begane grond
De woning ligt op een mooi afstand van de weg achter een gemeentelijke groenstrook en heg. De betegelde hal van de woning geeft toegang tot de meterkast, toilet, woonkamer en trap naar boven. De meterkast is bijzonder uitgebreid. Naast de ‘normale’ aanwezigheid van de meters voor gas-water-elektra, is deze woning voorbereid op demotica (zgn. ‘bus systeem’). Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een hangend closet, fonteintje en mechanische ontluchting.

De woonkamer kenmerkt zich door de raampartij over de volledige breedte van de woning. Door de raampartijen aan de voor- en achterzijde (met schuifdeur en hor voorziening) is een lichte ruimte ontstaan waar het prettig wonen is. In de woonkamer/keuken en slaapkamer ligt een doorlopend massieve eiken vloer. De hoekkeuken is voorzien van alle benodigde apparatuur zoals: inductie kookplaat, vaatwasser, combimagnetron, koelkast, afzuigkap. De keuken is afgewerkt met een marmeren blad. In het achterste deel van de woonkamer is ruimte voor een lichte leeshoek tegen de patio.

Vanuit de keuken loop je door naar een hal welke toegang geeft tot de slaapkamer en badkamer. De slaapkamer is royaal met een flinke raampartij welke voorzien is van een elektrisch rolluik. Vanuit de slaapkamer loop je door naar de badkamer ‘en suite’ welke volledig betegeld is en voorzien van een inloopdouche, groot badmeubel met wasbak, toilet, designradiator, vloerverwarming en zowel natuurlijke als mechanische ventilatie.

Aansluitend aan de woonkamer is een ruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger en toegang tot een ruime voorraadkast.

1e verdieping
Via een vaste trap kom je op de 1e verdieping die bestaat uit een ‘voorzolder’ die als bergruimte dienst kan door, een grote kamer en een extra bergruimte onder de dakschuinte. De royale raampartij zorgt in de kamer voor veel lichtinval. Hier ligt laminaat op de vloer en de wanden en plafonds zijn gestukt. Op de voorzolder staat ook de cv-ketel (2019), de unit voor de luchtverversing en hier is tevens een wasbak met warm en koud water beschikbaar.

Garage
Via de patio loop je de garage in van maar liefst 28 m². De garage is voorzien van een tegelvloer, verwarming en de wanden en plafonds zijn gestukt. Er is toegang via een elektrisch op afstand bedienbare overheaddeur en een separate loopdeur.

Buitengebeuren
De buitenruimte van deze woning is tweeledig. Enerzijds is er de eigen patio waar het al snel heerlijk toeven is. Anderzijds is er de gemeenschappelijke binnentuin waar de bewoners van de kloostertuin kunnen verblijven. De binnentuin is gemeenschappelijke grond.

Kenmerken
- Levensbestendige woning,
- Kwalitatief hoogwaardig afgewerkt,
- Royale leefruimtes,
- Extra kamer op de 1e verdieping,
- Inpandige garage,
- Voorzieningen op loopafstand.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!