Helaas, dit pand is verkocht

5541 RP Reusel

Brochure

Omschrijving

Een fraai afgewerkte 2-kapper op een mooie locatie in Reusel

Deze energiezuinige en fraai afgewerkte 2-kapper ligt op een mooi locatie in Reusel. Op korte afstand naar de voorzieningen en eveneens op korte afstand van de natuur. Deze woning is gebouwd in 2011 en heeft een inpandige garage, een overkapping aansluitend aan de woning en een mooie eiken tuinoverkapping achter in de tuin. De eigen inrit geeft plaats voor twee auto’s.

Begane grond
Via de netjes aangelegde voortuin kom je in de hal van de woning. De hele begane grond is getegeld en voorzien van vloerverwarming. In de hal is naast de meterkast (uitgebreid, glasvezel, 9 groepen) ook het toilet aanwezig (volledig betegeld, mechanische afzuiging, fonteintje).

De woonkamer/keuken is royaal met zowel aan de voor- als achterzijde veel lichtinval. De keuken bestaat uit een ‘spoel’eiland en een keukenblok welke voorzien is van; vaatwasser, combimagnetron, stoomoven, afzuigkap, inductie kookplaat en koelkast.
Achter de keuken bevindt zich een bijkeuken welke dienstdoet als doorgang naar de inpandige garage en als achteringang van de woning. Hier is een aansluiting voor de wasmachine aanwezig. Vanuit de bijkeuken loop je door naar de garage, welke o.a. is voorzien van een elektrisch op afstand bedienbare overheaddeur en gestucte wanden. In een aparte ruimte staat de grondwarmtepomp (NIBE) met boiler.

1e verdieping
Op deze verdieping bevinden zich twee grote slaapkamer en een kleinere kamer welke momenteel ingericht is als thuiswerkplek. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming en doorlopend laminaat. De wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een bad, douche en dubbele wastafel in badmeubel met daarboven een verlichte spiegelkast. Het toilet is separaat van de badkamer gemaakt.

2e verdieping
Via een 2e vaste trap kom je op de 2e verdieping van deze woning. Hier zijn twee aparte kamers gecreëerd en is het middenstuk in gebruik als bergzolder met extra ruimte onder de dakschuinte. Een zijraam en Velux dakraam zorgen voor voldoende lichtinval.

Buitengebeuren
De woning heeft een vrije achterom. Tevens zijn er twee parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. De achtertuin is netjes aangelegd, voorzien van beplanting, gras en een fraaie tuinbestrating. Direct achter de woning is een overkapping gemaakt met lichtstraat, waardoor er nauwelijks lichtverlies in de woning is. Achter in de tuin staat een fraai eikenhouten tuinoverkapping. De privacy en zoninval is prima in deze tuin.

Kenmerken:
- Mooie locatie t.o.v. voorzieningen en natuur,
- Mechanische afzuiging (badkamer, toilet, keuken, bijkeuken),
- 2x betonnen verdiepingsvloer,
- Inpandige garage,
- Volledig isolatiepakket; dubbele beglazing, vloer- spouw- en dakisolatie,
- Vloerverwarming begane grond en 1e verdieping,
- Warmtepomp, gasloos dus allen beperkte kosten elektra,
- Fraaie overkapping en 2e tuinoverkapping.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!