Helaas, dit pand is verkocht

5541 VK Reusel

Brochure

Omschrijving

Vrijstaande woning op een kavel van bijna 600 m² op een mooie locatie in Reusel

Deze vrijstaande woning staat op een hoekperceel op een mooie en gewilde locatie in Reusel. Op korte afstand van het centrum en een fraaie speelweide op loopafstand van de woning. De perceeloppervlakte is met bijna 600 m² bijzonder royaal en de woning met garage zijn eveneens bijzonder ruim. Door de ligging is er aan de tuinkant geen verkeer waardoor er een rustige achtertuin ontstaat. Bijzonderheid is dat de woning nog niet helemaal is afgebouwd. Verder in deze brochure staat welke zaken een koper nog aan moet pakken.

Begane grond
Via een royale entree kom je in de hal van de woning. Vanuit de hal kun je naar de wasruimte, de bijna 20 m² grote en manshoge kelder, welke is voorzien van vloerverwarming. In de hal is ook de moderne meterkast aanwezig. Je loopt door naar de L-woonkamer met aan de achterkant twee schuifpuien en de plaats voor de keuken. De lichtinval en het zicht op de achtertuin is door beide schuifpuien erg mooi. Vanuit de woonkamer loop je door naar een separate ruimte aansluitend aan de woning. Deze ruimte is te gebruiken als kantoor aan huis, thuiswerkplek, speelkamer of dergelijke. Vanuit de keuken heb je aan de ene kant een doorsteek naar een bijkeuken, waar zich ook het toilet en urinoir bevindt. Aan de andere kant kun je door naar de inpandige garage. Vanuit de tuin kun je zowel via de inpandige garage als de bijkeuken de woning betreden. De hele begane vloer is voorzien van een neutrale tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping
De 1e verdieping is met 3 royale slaapkamers en een badkamer goed voorzien van ruimte. De grootste slaapkamer heeft een aansluitende inloopkast van voldoende formaat. De douche toilet op deze verdieping is in een separate ruimte opgesteld. Vanuit de badkamer is een stortkoker gemaakt naar de wasruimte op de begane grond. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, bad en met de afmeting is rekening gehouden dat er een sauna of infrarood cabine geplaatst kan worden.

2e verdieping
Deze verdieping zal menigeen verbazen. De ruimte is groot en op deze verdieping kunnen meerdere slaapkamers gerealiseerd worden, danwel een hobbykamer of riante thuiswerkplek. De vloer is voorzien van PVC met vloerverwarming. De ramen zorgen voor voldoende daglicht en de wanden zijn strak gestukt.

Garage
De garage is zoals eerder beschreven inpandig en met 40² royaal van formaat. De ca. 11 meter diepe garage is door een tussenwand verdeeld in twee stukken. De garage is te betreden vanuit de keuken/woonkamer maar ook vanuit de tuin. Ook hier is een tegelvloer met vloerverwarming aanwezig en de toegang is voorzien van een op afstand elektrische deur. Verder zijn hier voldoende ramen voor lichtinval, systeemplafond en een keukenblokje met warm/koud water.

Buitengebeuren
De voortuin is prima qua formaat. Voor de garage is ruimte voor een inrit c.q. carport. De achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft de hele dag wel een plaatsje in de zon of schaduw beschikbaar.

Kenmerken:
- Mooie rechte kavel van 599 m²,
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen,
- Volledig isolatiepakket (HR++ glas, vloer-, spouw-,dakisolatie)
- Gewilde locatie,
- Speelweide met toestellen op korte loopafstand,
- Basisschool einde van de straat,
- Voorzieningen op korte afstand,
- Garage van ca. 40 m²,
- Manshoge kelder van ca. 20 m².

Opmerkingen:

1. De koper moet rekening houden dat de er nog een aantal zaken afgewerkt dienen te worden in de woning zoals:
• Gedeeltelijk schilderen 1e verdieping, begane grond, kelder,
• WTW-unit,
• 2x wastafel toilet en wastafel c.q. badkamermeubel badkamer,
• Cv-ketel of warmtepomp (lucht of grond), beiden incl. thermostaat,
• Deuren,
• Gedeeltelijk stukadoren badkamer,
• Keuken,
• Armatuur spotjes,
• Aanleg bestrating en tuin.

2. De verkoper van de woning geeft er de voorkeur aan om kandidaten zelf door de woning te leiden. Aangezien hij de woning volledig zelf gebouwd heeft kan hij kandidaten het beste voorzien van alle ins en outs van de woning.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!