Helaas, dit pand is verkocht

5541 TM Reusel

Brochure

Omschrijving

Uitgebouwde tweekapper met berging, overkapping, multifunctionele ruimte en 3 slaapkamers.

Uitgebouwde tweekapper met berging, overkapping, multifunctionele ruimte en 3 slaapkamers. Deze woning is gelegen op een mooie rechte kavel van bijna 350 m2 in een gewilde woonomgeving een verkeersluwe straat nabij een basisschool en voorzieningen.

Indeling

Begane grond
Ruime hal/entree met fraaie voordeur. De hal biedt toegang tot de meterkast (9+2 groepen en krachtstroom), woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal ligt een nette tegelvoer en de wanden zijn afwisselend afgewerkt met schoonmetselwerk en lambrisering met stucwerk.

Via de hal betreedt u de woonkamer. De tegelvloer uit de hal loopt door, de wanden zijn afgewerkt met schoonmetselwerk en stucwerk en er zijn fraaie paneeldeuren voorzien. De woonkamer is een type doorzonkamer met grote raampartijen aan weerszijden. Daarnaast is er een verdiepte trapkast voor de nodige bergruimte.

De keuken is een echte leefkeuken, ruim, licht en de keuken in hoekopstelling. De Siematic kwaliteitskeuken is voorzien van 5-pits gasstel, afzuigkap, RVS spoelbak, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. Er is krachtstroom aanwezig waarmee de voorbereiding voor de overstap naar gasloos koken is voorbereid. Aansluitend aan de keuken is een portaal met halfhoog betegeld toilet en inbouwkast met aansluitingen voor de wasmachine en de droger en de Cv-installatie (Nefit 2006).

Eerste verdieping
Teruggekeerd in de hal gaan we via een vaste trap naar de eerste verdieping. Aan de overloop grenzen een 3-tal slaapkamers en een badkamer. De kamers zijn qua afwerking vergelijkbaar en qua maat verschillend. Vooral de ouderslaapkamer is in grootte royaal te noemen. Nagenoeg alle kamers zijn voorzien van rolluiken. De badkamer is ruim en volledig met een douchecabine, ligbad, badmeubel en hangend toilet. Middels een vlizotrap vanaf de overloop is de bergzolder bereikbaar.

Buitengebeuren
De woning is voorzien van een natuurlijke voor-en achtertuin met veel vaste planten en privacy. De achtertuin is gelegen op het noordoosten maar door de diepte van de kavel is er altijd wel een plekje zon of schaduw te vinden. Verder is er een vrije achterom middels een brede poort, buitenkraantje, grondwaterpomp, borders, graspartijen en klinkers.
Bijgebouwen

In de voormalige garage is een zeer degelijke salonruimte gecreëerd, deze is los van de achtertuin bereikbaar via de inrit en voor meerdere aan huis-verbonden-beroepen zeer geschikt. Achter de salonruimte is een ruime berging met vliering, nog een berging en een overkapping waar op de warmere zomerdagen heerlijk met veel privacy gezeten kan worden. De inrit biedt plaats voor 3 auto’s en in de straat is voldoende parkeergelegenheid.

Kenmerken
- De wijk van de Lokbossen-Havikstraat-Valkstraat is een verkeersluwe wijk met voornamelijk tweekappers op fijne rechte percelen. Een zeer gewilde woonomgeving.
- Gelegen nabij een basisschool, speelweiden en het centrum.
- Gedeeltelijk voorzien van dubbelzijdige beglazing.
- Nagenoeg overal voorzien van rolluiken waarbij de rolluiken op de begane grond elektrisch bedienbaar zijn.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!