Helaas, dit pand is verkocht

5541 AB Reusel

Brochure

Omschrijving

Vrijstaande, uitgebouwde eengezinswoning met garage, bergingen en overkappingen.

Vrijstaande, uitgebouwde eengezinswoning met garage, bergingen en overkappingen. Dit betreft een moderne met hoogwaardige materialen afgewerkte woning met een zeer nette, natuurlijke achtertuin. De woning is gelegen aan de Beemden, een gewilde woonwijk met veel groen en speelweiden.

Indeling
Begane grond
Hal/entree met toegang tot het toilet (volledig betegeld, vrijhangend wandcloset met fonteintje), meterkast (6+2 groepen), trapopgang naar de eerste verdieping en keuken. De hal is voorzien van een fraaie wandafwerking, tegelvoer en er is voldoende ruimte voor de jassen.

De dichte woonkeuken biedt plaats voor een ruime keukeninrichting en eettafel, verder biedt deze toegang tot de woonkamer en het portaal. In de keuken zit een 4-pits gasstel, afzuigkap, RVS spoelbak, vaatwasser, combi-oven en koelkast. Er is voldoende berg- en werkruimte. De woonkamer is een doorzonkamer met grote raampartijen aan weerszijden. Er is een gezellige elektrische haard en de gehele ruimte is modern afgewerkt te noemen. Teruggekeerd in de keuken treffen we het portaal aan. Hier zijn aansluitingen voor de wasmachine en droger, opbergruimte en een doorgang naar de achtertuin en naar de uitbouw. De uitbouw mag omschreven worden als een tweede woonkamer, tuinkamer, hobbyruimte etc. er is een lichtkoepel geplaatst voor de nodige lichtinval en middels openslaande tuindeuren met horren is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot een 3-tal slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. Alle kamers hebben een moderne, identieke afwerking en qua formaat zijn de kamers royaal. In de kamers vinden we een laminaatvloer, stucwerkwanden, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en horren. De badkamer beschikt over een ruime douchecabine, vrijhangend wandcloset, badmeubel en designradiator.

Tweede verdieping
Grote zolderverdieping met eerst een voorzolder, dan technische ruimte met Cv-installatie (Nefit Ecomline 2001) en vervolgens een extra slaapkamer.

Buitengebeuren
Zeer netjes aangelegde voor- en achtertuin met buxusstruiken, vaste planten, waterornamenten en meer. Al met al een fraaie, natuurlijke maar ook zonnige tuin. Onder de overkapping kan heerlijk gezeten worden en door de ligging op het zuidwesten heeft u de zon de hele dag in de achtertuin staan. Voor de mindere zonaanbidders is er ook voldoende schaduw, ‘voor ieder wat wils’ dus! Verder is er een vrije achterom, degelijk gebouwde garage, in spouwmuur opgetrokken en voorzien van isolerende beglazing (m.u.v. loopdeur) met geïsoleerde en elektrisch bedienbare sectionaaldeur. Een 2-tal bergingen voor de fietsen en de kliko’s, en een tuinhuis.

Algemeen
- Deels kunststof, deels houten kozijnen waarvan alle ramen voorzien zijn van isolerende beglazing en nagenoeg allemaal voorzien zijn van horren.
- 13 jaar geleden is de woning grotendeels gemoderniseerd.
- Fraaie paneeldeuren en hoogwaardig hang- en sluitwerk op de begane grond.
- Een op het zuidwesten georiënteerde achtertuin.
- Goede ligging met een wijk met veel groenvoorzieningen.
- Aanvaarding rond april 2022.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!