Helaas, dit pand is verkocht

5541 AL Reusel

Brochure

Omschrijving

Ruime tussenwoning ligt op een rustige woonlocatie, met een speelweide voor de deur en de basisschool op loopafstand.

Welke starter wil hier nou niet zijn eerste woning van maken?

Deze ruime tussenwoning ligt op een rustige woonlocatie, met een speelweide voor de deur en de basisschool op loopafstand. Een nette verzorgde woning met een fraai aangelegde en onderhoudsvriendelijk voor- en achtertuin en voldoende woonruimte. De woning is bereikbaar via een eigen vrije achteringang en een royale berging.

Begane grond
Via de voortuin kom je in de hal van de woning, waar zich de meterkast bevindt (5 groepen), het toilet (hangend toilet, fonteintje) en van waaruit je toegang hebt tot de trap naar de 1e verdieping en woonkamer. De Z-woonkamer is royaal en heeft zowel voor als achter een royale pui waardoor er veel lichtinval in de woning is. De benedenverdieping is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De vloer is voorzien van laminaat en de wanden zijn netjes gestukt.

De keuken heeft aan twee zijden een werkblad. In de keuken hangt eveneens de, vrijwel nieuwe, NEFIT cv-ketel uit 2018.

1e verdieping
Via de trap kom je in de hal op de bovenverdieping. Hier heb je toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. De badkamer is volledig betegeld en heeft een wastafel, inloopdouche, spiegelkast en zowel natuurlijke als mechanische ontluchting.

De drie slaapkamers verschillen van formaat, maar zijn allen ruim voldoende. De afwerking is grotendeels vergelijkbaar met laminaat op de grond. Onderscheid is er in de plafonds welke gedeeltelijk gestukt zijn en gestukte wanden c.q. wanden voorzien van behang.

2e verdieping
Via een vlizotrap kom je op de 2e verdieping die nu gebruikt wordt als bergzolder. De hoogte is prima en voor degene die zou willen is hier een verdieping met vaste trap en extra slaapkamer te realiseren.

Buitengebeuren
Zowel de voor- als achtertuin zijn vrij recent opnieuw aangelegd en zijn voorzien van fraaie en degelijke materialen. Beiden zijn onderhoudsarm ingericht. De achtertuin heeft veel zoninval, waardoor het op de zomerse dagen heerlijk toeven is. De woning brede zonneluifel voorziet in de gewenste schaduw. In de achtertuin is over de hele breedte een berging aanwezig en de achteringang van het perceel komt uit in deze berging.

Kenmerken:
- Rustige woonlocatie;
- Speelweide voor de deur;
- Basisschool op loopafstand;
- Cv-ketel NEFIT 2018;
- Energievriendelijke woning (C-label);
- Woning volledig voorzien van (elektrische) rolluiken.

Kortom: een prima starterswoning voor de beginners op de woningmarkt!!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!