Helaas, dit pand is verkocht

5541 EB Reusel

Brochure

Omschrijving

Halfvrijstaande woning ligt op een rustige locatie en toch midden in het centrum op loopafstand van alle voorzieningen

Deze halfvrijstaande woning ligt op een rustige locatie en toch midden in het centrum op loopafstand van alle voorzieningen. De kavel van bijna 300 meter geeft veel ruimte en het ontbreken van ‘achter bebouwing’ maakt het ruimtelijk gevoel en privacy in de tuin alleen nog maar mooier. De grote garage en extra berging zal menig klusser kunnen waarderen en ook in de woning is meer dan voldoende ruimte. Achter de woning is een fraaie overkapping gerealiseerd.

Begane grond
Via de entree kom je in de hal van de woning waar je toegang hebt tot de meterkast (8 groepen), het toilet (halfhoog betegeld, fonteintje), de trap naar de 1e verdieping en de keuken/woonkamer.

De keuken/woonkamer is in de achterliggende jaren vernieuwd. Een bijzonder fraaie en ruime keuken in een mooie zwart/witte kleurencombinatie. Er is voldoende apparatuur met o.a. vaatwasser, oven met magnetronfunctie, 5 pits inductieplaat, afzuigkap en koelkast. Het hardstenen blad heeft erg veel werkruimte beschikbaar. De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartij aan de voor- en achterkant. De vloer is bedekt met een nette tegel en de wanden en plafonds zijn gestukt en voorzien van inbouwspotjes.

1e verdieping
Via de trap kom je in de overloop op de 1e verdieping, van waaruit je toegang hebt tot drie slaapkamers en de badkamer. De 3 slaapkamers zijn allen voorzien van laminaat, stucwerk wanden. De voorste kamer geeft toegang tot het balkon en de achterkamers zijn voorzien van rolluiken. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en designradiator. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine en droger en is er natuurlijke en mechanische ontluchting.

2e verdieping
Middels opnieuw een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Deze bergzolder heeft voldoende ruimte en lichtinval door het dakraam. De cv-ketel, NEFIT ecomline 2001, hangt eveneens op deze verdieping.

Bijgebouwen
Meteen achter de woning is een woning brede en 3 meter diepe overkapping geplaatst. Hier is het tijdens de zomers dagen heerlijk verblijven. De garage, opgetrokken in spouw, is royaal van afmeting en voorzien van een elektrische op afstand bedienbare overheaddeur. De vloer is voorzien van tegels en er is een verwarming aanwezig. Achter de garage is een royale berging aanwezig (eveneens met verwarming) en daarachter een overdekte nis met toegang tot een berghokje met de pomp voor het grondwater.

De tuin is zowel voor als achter netjes aangelegd en onderhouden. De ligging op het zuiden zorgt voor veel zonlicht, maar er is ook zeker een schaduwplekje in deze tuin te vinden. De privacy in de tuin is groot.

Kenmerken:
- Fraaie kavel van 291 m²,
- Veel onderdelen van de woning zijn gemoderniseerd,
- Vrijwel nieuwe keuken met voldoende apparatuur en fraai hardstenen blad,
- Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing,
- Ramen achter boven voorzien van rolluiken,
- Alle voorzieningen liggen op loopafstand.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!