Helaas, dit pand is verkocht

5541 TB Reusel

Brochure

Omschrijving

Zoekt u een huis met alle voorzieningen op de begane grond? Dan is het bezoeken van de woning zeker de moeite waard.

Deze eindwoning ligt op de hoek van de Plonderijen en de Valkstraat op een royale hoekkavel. Deze kavel is gedeeltelijk gebruikt om de woonkamer aan de zijkant uit te bouwen en aan de achterkant met een bijkeuken, slaapkamer en badkamer. Kortom wilt u op een mooie locatie alle voorzieningen op de begane grond hebben dan is deze woning meer dan de moeite waard. Buiten de woning blijft er voldoende ruimte over om buiten te zitten eventueel onder de overkapping. Tevens is er een eigen inrit met flinke garage aanwezig.

Begane grond
Via de entree aan de voorkant kom je in de gang welke toegang geeft tot meterkast, toilet (hangend toilet, fonteintje, natuurlijke ventilatie) en de kelderkast. Vanuit de hal loop je door naar de keuken. Deze is voldoende ruim en voorzien van een eenvoudige, maar functionele keukeninrichting.

De woonkamer is royaal door de uitbouw aan de zijkant. De grote raampartij zorgt voor meer dan voldoende lichtinval en de zijuitbouw is een heerlijke plaats om lekker te zitten met zicht op de naastgelegen straat. Verder is de woonkamer voorzien van een mooie eiken vloer, gaskachel en gestucte wanden en plafonds. Alle ramen op deze verdieping zijn voorzien van dubbele beglazing.

Achter de keuken is een royale bijkeuken gebouwd met aansluiting voor de wasmachine/droger. In een inbouwkast is de cv-ketel (Nefit 2014) voor de beneden badkamer en de verdeler van de vloerverwarming (in de aanbouw) aanwezig. Achter de bijkeuken ligt de slaapkamer met aansluitend de badkamer. De slaapkamer is royaal en de badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Deze ruimte is volledig betegeld.

Deze ruimten kunnen vanzelfsprekend ook gebruikt worden voor beroep of praktijk aan huis!

1e verdieping
Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers variëren van grootte, maar zijn allen van voldoende formaat. De afwerking verschilt een per kamer.

De badkamer is gemoderniseerd en voorzien van een inloopdouche, toilet, badmeubel en mechanische en natuurlijke ventilatie. De badkamer is volledig betegeld.

2e verdieping
Via een vlizotrap kom je op de 2e verdieping welke hoog genoeg is om daar een slaapkamer te realiseren. Een vaste trap aanbrengen is hier ook zeker mogelijk. Op deze verdieping is een dakraampje aanwezig, een verwarmingsradiator en hier hangt de 2e cv-ketel (Nefit Topline) uit 2010.

Buitengebeuren
Aansluitend aan de bijkeuken is een fraaie kunststof overkapping gerealiseerd. Daarnaast is er een onderhoudsvrije, grotendeels bestrate tuin. Deze tuin is toegankelijk via de poort in de nette erfafscheiding. Vanuit de tuin is er eveneens toegang tot de royale garage. Deze garage is betegeld en ook voorzien van verwarming. Voor de garage is een inrit beschikbaar zodat één auto op eigen terrein gestald kan worden.

Kenmerken
- Royaal hoekperceel,
- Voorzieningen zoals slaapkamer en badkamer begane grond,
- Uitgebouwde woonkamer,
- Bijkeuken aangebouwd,
- Mooie garage aansluitend aan de woning,


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!