Helaas, dit pand is verkocht

5541 CZ Reusel

Brochure

Omschrijving

Middenwoning met overkapping en berging gelegen aan de Wilhelminalaan 78 A te Reusel.

Jonge tussenwoning met grote zolderverdieping, overkapping met Douglas hout en berging gelegen aan de Wilhelminalaan 78 A te Reusel. Deze woning ligt midden in het centrum van Reusel en is aan de achterzijde vrij gelegen met een speelweide en voldoende parkeergelegenheid. Door de riante zolderverdieping zijn alle vertrekken ruim te noemen. Dit is dus niet alleen een starterswoning maar ook een prima doorstroomwoning!!

Indeling
Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree. De houten vloer springt gelijk in het oog, deze loopt over de gehele begane grond vloer door. Verder vinden we in de hal het toilet (volledig betegeld, vrijhangend, ventilatie), meterkast met 7 groepen en trapopgang naar de eerste verdieping. Vervolgens betreden we de woonkamer.

De woonkamer heeft 2 zeer grote raampartijen en een loopdeur naar de achtertuin. De wanden zijn afgewerkt met behang en stucwerk en de plafonds volledig met stucwerk en sierlijsten. Aansluitend aan de woonkamer zit een trapkast voor de nodige bergruimte en een doorgang naar de keuken. De keuken is hoog en is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De keuken heeft een bar/kookeiland, RVS spoelbak, 5-pits gasstel, koelkast, combimagnetron, vaatwasser, een granieten aanrechtblad en voldoende kastruimte.

Eerste verdieping
teruggekeerd in de hal gaan we via een vaste trap naar de eerste verdieping. Aan de ruime overloop grenst één badkamer en één slaapkamer. De badkamer is zeer geschikt voor gezinnen door de dubbele wastafel en de aanwezigheid van een bad. Verder vinden we een douchecabine, hangend toilet, vloerverwarming en de ruimte is volledig betegeld. Aansluitend vinden we de ouderslaapkamer welke qua afmeting royaal te noemen is, ook hier weer sierlijsten in de plafonds, een laminaatvloer en er is een inloopkast.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap gaan we naar de tweede verdieping. Op de zolderverdieping ligt een laminaatvloer en aan de overloop grenzen twee slaapkamers en een wasruimte. De slaapkamers zijn qua afwerking en oppervlakte vergelijkbaar. Beide goed formaat slaapkamers. Speciaal aan deze woningen is de grote zolderverdieping met hoge plafonds. In dit geval heeft de eigenaar een vliering boven de slaapkamers gerealiseerd welke middels een vlizotrap bereikbaar is. Op de vliering is veel bergruimte. In de wasruimte vinden we de wasmachine en droger, opstelling Cv-installatie (Nefit 2013) en ventilatie box.

Buitengebeuren
In de achtertuin treffen we eerst een erg mooie en hoge overkapping, gemaakt met massief douglashout waar heerlijk gezeten kan worden. De achtertuin is gesitueerd pal op het zuiden en kent derhalve veel zonuren. De achtertuin is deels verhard, deels voorzien van kunstgras en er zijn enkele borders met planten aanwezig. Verder een buitenkraantje, schrobputje, eigen achterom en een berging met elektra-aansluitingen en kleine vliering.

Algemeen
- Bouwjaar 2006;
- Volledig geïsoleerd;
- Volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelzijdige beglazing;
- Op de bovenverdieping elektrisch bedienbare rolluiken;
- Aanvaarding begin maart 2022.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!