Helaas, dit pand is verkocht

5541 HM Reusel

Brochure

Omschrijving

Fraaie tussenwoning in een gewilde woonwijk op een rustige locatie!

Deze fraaie tussenwoning ligt in een gewilde woonwijk op een rustige locatie. Een speelweide is om de hoek en ook de basisschool is op loopafstand. De woning (1993) is in de loop van de jaren gemoderniseerd en uitgebreid met een prachtige tuinkamer. De tuin is royaal met erg goede zoninval en veel privacy. Via een vrij achterom kun je de woning eveneens betreden.

Begane grond
Via de entree kom je in de hal van de woning welke toegang geeft tot de woonkamer. In de hal bevindt zich de meterkast en de verdeler van de vloerverwarming. De woonkamer heeft een goede lichtinval en is ruim voldoende van opzet. De keuken is open, maar vanuit de zithoek toch netjes uit het zicht geplaatst. De keukenopstelling is in 2017 vakkundig gemoderniseerd en ook de meeste apparaten zijn vervangen. De keuken, met 2 apothekerskasten, is uitgerust met een vaatwasser, oven, 5 pits gastoestel, koelkast en afgewerkt met een hardstenen blad en achterwand. De woonkamer is voorzien van stucwerk wanden en plafond met fraaie sierlijsten. De vloer is voorzien van een laminaatvloer over de vroegere tegelvloer met vloerverwarming. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een royale trapkast.

Aansluitend aan de woonkamer is een tuinkamer gerealiseerd waar het heerlijk verblijven is. Een mooie grote brede tuinkamer, welke netjes is afgewerkt met o.a. een tegelvloer. De zonneluifel dient als zonnewering tijdens de warmste zomerse dagen. De voorkant bestaat uit een glaswand welke vrijwel volledig is open te schuiven waardoor een fraaie overkapping ontstaat.

Vanuit de woonkamer ga je naar de trapopgang. In deze ruimte bevindt zich ook het toilet.

1e verdieping
Vanuit de overloop van de 1e verdieping kun je naar de drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn goed van omvang en vergelijkbaar afgewerkt met spuitplafond en laminaat vloer. De wanden zijn gestukt, de plafonds zijn voorzien van spuitwerk. De badkamer is voorzien van een douche, badmeubel, designradiator en toilet. Deze is volledig betegeld.

2e verdieping
Via opnieuw een vast trap kom je op de 2e verdieping waar de aansluitingen zitten voor wasmachine en droger. Hier hangt ook de cv-ketel (Daalderop combifort 2005). Voor de nodige lichtinval is een Velux dakraam aanwezig. Deze ruimte leent zich voor het maken van een 4e slaapkamer.

Buitengebeuren
Aan de voorkant is een kleine en onderhoudsvriendelijke tuin aanwezig. De achtertuin is eveneens onderhoudsvriendelijk aangelegd en loopt door tot de berging en een overkapping voor het stallen van fietsen. Van hieruit kun je het perceel eveneens betreden via een gezamenlijk achterpad.

Kenmerken:
- Leuke en rustige woonomgeving,
- Speelweide en school op loopafstand,
- Keuken in 2018 gerenoveerd,
- Energielabel B definitief,
- Fraaie en royale tuinkamer achter de woning,
- Tuinkamer in de zomer te gebruiken als overkapping,
- Vrije achterom,
- Veel wanden en plafonds voorzien van (afwasbaar) Plastifex.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!