Helaas, dit pand is verkocht

5541 VM Reusel

Brochure

Omschrijving

Halfvrijstaande woning met voorzieningen op de begane grond.

Wilt u slapen en badderen op de begane grond?

Geen moeite met het moderniseren van een woning?

Deze halfvrijstaande woning heeft alle voorzieningen op de begane grond, zodat de bewoner in feite niet meer naar de bovenliggende verdiepingen hoeft te gaan. De woning ligt in een populair woongebied van Beukenlaan, Vlassert en omstreken. De basisschool en speelweide liggen op erg korte afstand van deze woning.

Begane grond

Via de entree kom je in de hal van deze woning welke toegang geeft tot de meterkast (7 groepen), douche/toilet, de kelder en de toegang naar de keuken en trapopgang 1e verdieping.

De woonkamer/keuken staan in open verbinding met elkaar. De brede woonkamer heeft flinke raampartijen waardoor een lichte woonkamer ontstaat en er een mooi zicht is op de achtertuin. De L-keukenopstelling is eenvoudig met beperkte apparaten en een raam, met fraai uitzicht, boven het werkblad.

De achterliggende bijkeuken is ruim en geeft toegang tot de slaapkamer/badkamer beneden, de inpandige garage en geeft ook toegang naar de tuin. Hier hangt ook de Nefit cv-ketel van 2016. De slaapkamer op de benedenverdieping is erg royaal met zicht op de tuin en de aansluitende badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en aansluitingen voor wasmachine en droger. Voor de liefhebber is deze ruimte natuurlijk ook te gebruiken als salon of praktijkruimte aan huis.

1e verdieping

Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamer, allen van voldoende ruimte zonder schuine kanten. De toekomstige bewoner zal hier vermoedelijk een moderniseringslag willen doen, maar de ruimte is goed en geeft voldoende mogelijkheden. Een van de slaapkamers geeft toegang tot het platte dak boven de bijkeuken, garage en beneden slaapkamer. Dit platte dak is in 2016 vernieuwd.

2e verdieping

Via en vlizotrap kom je op de 2e verdieping welke voldoende hoogte en ruimte heeft om hier een extra verdieping met slaap/werkkamer van te kunnen maken. Op deze verdieping zijn twee Velux dakramen aanwezig. Het dak is in 2016 volledig vernieuwd met geïsoleerde dakplaten, pannen en nieuwe zinken goten en afvoerpijpen.

Garage/berging

Inpandig is een mooi brede garage aanwezig, te gebruiken als garage of berging. In deze garage is centrale verwarming aanwezig.

Buitengebeuren

De voortuin is netjes en modern aangelegd. De achtertuin is groot, heeft erg veel ruimte en privacy te bieden. Achter in de tuin is een tuinhuis aanwezig en hier staat ook de grondwaterpomp. De erfafscheidingen zijn netjes. De inrit is voldoende lang om meerdere voertuigen op eigen terrein te kunnen stallen.

Samenvattend: voor degene die graag beneden wil slapen en ook een fijne tuin wil hebben is dit een ideale kans. De koper moet wel rekening houden met moderniseringswerkzaamheden. Een woning met mogelijkheden op een prima locatie.

Kenmerken:

- Gewilde woonomgeving,
- Korte afstand tot basisschool en speelweide,
- Slaapkamer/badkamer begane grond,
- 2016 dak woonhuis vernieuwd (isolatieplaten, dakpannen, goten en afvoerpijpen),
- 2016 Platte dak vernieuwd,
- 2017 nieuwe cv-ketel geplaatst.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!