Helaas, dit pand is verkocht

5541 BH Reusel

Brochure

Omschrijving

Uitgebouwde tussenwoning met berging en overkapping gelegen op een perceel van 179 m2 aan de Plonderijen 43 te Reusel.

Uitgebouwde tussenwoning met berging en overkapping gelegen op een perceel van 179 m2 aan de Plonderijen 43 te Reusel. De woning beschikt over 4 slaapkamers, zeer moderne keuken en een zonrijke achtertuin. De buurt Plonderijen is een gewilde woonomgeving met veel groen, een basisschool op slechts 100m afstand en goede verbinding met de uitvalswegen. Verder is de woning volledig voorzien van kunststof kozijnen, dubbelzijdige beglazing en volledig geïsoleerd. Deze woning dient u beslist gezien te hebben!!

Kenmerken
- Bouwjaar: 1968
- Ligging: gewilde woonomgeving met veel groen, een basisschool op slechts 100m afstand en goede verbinding met de uitvalswegen
- Zonligging: achtertuin op het zuiden
- Woonoppervlakte: 109
- Inhoud: 370
- Volledig geïsoleerd: energielabel C
- Kunststof kozijnen met dubbelzijdige beglazing
- Rolluiken aan de achterzijde van de woning en één aan de voorzijde (boven handmatig, beneden elektrisch bedienbaar)
- Verwarming en warm water middels Remeha Calenta combiketel (2011)
- Vloerverwarming op de begane grond (m.u.v. de hal)

Onderstaand treft u een indeling van het object.
Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree. In de hal treffen we allereerst de meterkast (8 groepen + 2 aardlekschakelaars), een toilet (vrijhangend wandcloset, volledig betegeld, fonteintje, natuurlijke ventilatie), trapopgang naar de eerste verdieping, verdiepte kelderkast en de doorgang naar de woonkamer.

De woonkamer is in L-vorm en is ruim en licht van opzet. De keuken is verplaatst naar de uitbouw en de muur die daar voorheen zat is opengebroken. Zo ontstond één open, fijne leefruimte. De voor- en achterzijde beschikken over grote raampartijen. In de woonkamer ligt een tegelvoer met vloerverwarming, een houtenbalken plafond en de wanden zijn afwisselend afgewerkt met stucwerk en Plastifex.

Middels een halfopen verbinding betreedt u de keuken. De keukenopstelling is slechts 2 jaar oud en kent een zeer strakke afwerking. Daarnaast is er prima plaats voor een eettafel en stoelen. De keuken is voorzien van 4-pits gasstel, combimagnetron, koelkast, vaatwasser en Quooker. Nagenoeg alle inbouwapparatuur is van het merk Bosch en het keukenblad en achterwand zijn beide in natuursteen uitgevoerd.

Eerste verdieping
Aan de overloop van de eerste verdieping grenzen 3 slaapkamers, een badkamer en de vaste trap naar de zolderverdieping. De slaapkamers zijn allen van werkelijk prima formaat en qua afwerking: wanden van stucwerk en granol, vloeren van laminaat en tapijt, plafonds van hout. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douchecabine, badmeubel met wastafel, hangend toilet en zowel mechanische als natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Op de zolderverdieping treffen we in een vaste kast de opstelling van de Cv-installatie (Remeha Calenta 2011). Middels een scheidingswand is een halfopen verbonden voorzolder-slaapkamer gecreëerd. Het geheel is modern en licht afgewerkt en er zijn 2 nieuwe dakramen voorzien.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!