Helaas, dit pand is verkocht

5541 TD Reusel

Brochure

Omschrijving

Op zoek naar een hoekwoning met garage en mogelijkheid om een 2e garage bij te huren?

Op zoek naar een hoekwoning met garage en mogelijkheid om een 2e garage bij te huren?

Lees dan zeker even verder!!
Op deze gewilde woonlocatie hebben wij een hoekwoning beschikbaar met een vaste trap naar de 2e verdieping, een uitgebouwde keukenruimte en achter de woning loop je zo in de berging met aansluitend een eigen garage. De woning is voorzien van dubbele beglazing en grotendeels van kunststof kozijnen. Voor de liefhebber is er de mogelijkheid om een 2e garage bij te huren.

Kenmerken

- Perceel 167 m2,
- Woonoppervlakte ca. 117 m2,
- Inhoud woning (excl. berging garage) 405 m3,
- Oppervlakte/ inhoud berging/ garage 30 m2 / 75 m3,
- Grotendeels kunststof kozijnen,
- Dubbele beglazing,
- Isolatiepakket: vloer/spouwisolatie,
- Rolluiken alle ramen 1e verdieping,
- Optioneel: mogelijkheid om een 2e garage bij te huren.

Begane grond
Vanuit de entree heb je toegang tot de meterkast (gemoderniseerd, 8 groepen), het toilet (fonteintje/afzuiging) en de kelderkast. Vanuit de hal loop je door naar de L-woonkamer. Deze heeft zowel aan de voor- als achterzijde flinke raampartijen waardoor een lichte ruimte ontstaat. Door het vrije uitzicht aan de achterkant wordt dit nog extra geaccentueerd. De uitbouw van de woning bevat enerzijds de keuken met daarachter een bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger.

1e verdieping
Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Er zijn twee royale slaapkamers, waarvan eentje met een grote plafondhoge inbouwkast. De 3e is van een wat kleiner formaat. Op deze verdieping ligt een degelijke laminaatvloer en zijn de wanden gestukt. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van zowel natuurlijke als mechanische ontluchting. Met een toilet, wastafel in badmeubel en douche is deze ruimte compleet. Deze 1e verdieping is voorzien van rolluiken op alle ramen.

2e verdieping
Via opnieuw een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Op de ‘voorzolder’ hangt de cv-ketel (Remeha Calantha 2016) en is er bergruimte onder de dakschuinte. Daarachter is een extra kamer met dakvenster en ook hier bergruimte onder de dakschuinte. Hier is eveneens een laminaatvloer aanwezig.

Berging/garage
Achter de woning ligt een berging over de volle breedte van het perceel. Bijzonder is dat meteen achter de berging in open verbinding een eigen garage beschikbaar is. Dat maakt dit tot een grote extra ruimte aansluitend aan de woning. Voor de liefhebber is het zelfs mogelijk om een 2e garage bij te huren.

Buitengebeuren
De voortuin is volledig verhard en de achtertuin is grotendeels voorzien van bestrating. Aan de zijkant heb je een vrije achterom en aangezien dit een eindwoning is geeft dit een extra ruimtelijk gevoel en privacy als je buiten zit.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!