Helaas, dit pand is verkocht

5541 GH Reusel

Brochure

Omschrijving

Uitgebouwde middenwoning met berging, 3 slaapkamers en studeerkamer.

Jonge, uitgebouwde middenwoning met berging in een nieuwe en kindvriendelijk wijk. Deze woning is instapklaar, dus kopen en ………………..verhuizen!!

Indeling
Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree welke toegang geeft tot de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer en een toilet. Het toilet is volledig betegeld en voorzien van vrijhangend wandcloset, mechanische ventilatie en fonteintje.

Via de hal betreden we de living met open keuken en aansluitend woonkamer. De gehele ruimte is licht en voelt ruim aan door de strak afgewerkte wanden en hoge plafonds. Er ligt een mooie natuurstenen vloer met vloerverwarming, diverse inbouwspots zijn voorzien en de kamer is in de volledige breedte uitgebouwd. Boven de uitbouw zit een flinke lichtstraat met elektrisch bedienbare screens. Middels openslaande tuindeuren (voorzien van elektrische rolluiken) kunt u de tuin bij de woning betrekken. Daarnaast is via een portaal de achtertuin te bereiken en kunt u in een trapkast de nodige spullen kwijt.

De keuken is voorzien van 4-pits gasstel, rvs-spoelbak, vaatwasser, koelkast, vriezer, en voldoende berg- en werkruimte. Dat allen afgewerkt met een mooi natuurstenen blad. Alle inbouwapparatuur is van het merk Whirlpool.

Eerste verdieping
Teruggekeerd in de hal gaan we via een vaste trap naar de eerste verdieping. De gehele verdieping is opnieuw strak afgewerkt en voorzien van een nette laminaatvloer. Aan de overloop grenzen 2 slaapkamers, een bijkamer en een badkamer. De slaapkamers zijn beide van goed formaat en voorzien van grote raampartijen met ventilatieroosters. Beide slaapkamers zijn voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. De bijkamer kan prima functioneren als babykamer, thuiswerkplek, hobbyruimte etc. In de badkamer treffen we een inloopdouche met regenfunctie, vrijhangend wandcloset, wastafelmeubel, vaste kast en een designradiator. Verder is de badkamer volledig betegeld en is er zowel natuurlijke als mechanische ventilatie en ook hier is het raam voorzien van een elektronisch rolluik.

Tweede verdieping
Teruggekeerd op de overloop gaan we via een vaste trap naar de tweede verdieping. De zolderverdieping doet momenteel dienst als grote slaapkamer. Het plafond is erg hoog en er is voldoende lichtinval door 2 Velux dakramen. Verder zijn er inbouwkasten onder de schuinte van de kap en de aansluitingen voor de wasmachine en droger te vinden. In een aparte kast zit de cv-installatie (Vaillant 2019) en een ventilatie box gesitueerd.

Buitengebeuren
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met kunstgras en bestrating, gelegen op het zuidoosten, voorzien van berging voor de fietsen en een vrije achterom.

Kenmerken
- Jonge woning in een nieuwe wijk
- Volledig isolatiepakket
- Fijne uitbouw met lichtstraat
- Nagenoeg volledige woning voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Alleen de voor- en achterdeur en de pui zijn van hout.
- Veel ramen / tuindeuren zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!