Helaas, dit pand is verkocht

5541 WH Reusel

Brochure

Omschrijving

Geschakelde woning uit bouwjaar 2014 met carport, garage en zwembad gelegen in een rustige wijk in Reusel.

Deze geschakelde woning (2014) mag met recht het predicaat ‘instapklaar’ gegeven worden. De woning is royaal, modern en zeer fraai afgewerkt en voorzien van een ruime 2e verdieping, garage in de achtertuin en heel verrassend een tuin die in het voorjaar omgetoverd kan worden tot zwembad.
Ben u op zoek naar leef comfort in een mooie, rustige woonwijk en geen behoefte aan klussen of woningverbeteringen? Dan is deze woning de moeite waard om gezien te hebben!

Kenmerken
- Bouwjaar 2014,
- Afstand tot voorzieningen ca. 1 km,
- Kaveloppervlakte 271 m2,
- Woonoppervlakte 136 m2
- Inhoud ca. 500 m3,
- Energievoorzieningen:
Dubbel glas,
Spouw-, vloer-, dakisolatie,
NIBE-grondwater warmtepomp,
Vloerverwarming begane grond en 1e verdiepingen,
- Luxe tuinkamer,
- Aanvaarding v.a. half mei 2022 mogelijk.

Begane grond
Via de entree kom je in de hal van de woning, welke toegang geeft tot het toilet (hangend toilet, fonteintje) de technische ruimte (grond warmtepomp NIBE, verdeler vloerverwarming) en de moderne meterkast. Op de hele begane grond ligt een doorlopende tegelvloer met vloerverwarming in neutrale kleurstelling.
De woonkamer/keuken geeft een gezellige en royale aanblik. De keuken is aan de voorkant gesitueerd en is voorzien van alle benodigde apparatuur zoals; vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap, 5 pits inductie kookgroep, kookkraan en koelkast. Nagenoeg alles van het merk Bosch. De keuken, met veel werkblad, is afgewerkt met een hardstenen blad. In het achtergedeelte staat de grote eettafel en is het zitgedeelte aanwezig. De wanden en plafond zijn strak gestukt.
De woning is aan de zijkant uitgebouwd, waardoor een extra kamer is ontstaan, welke vanuit de kamer via schuifdeuren bereikbaar is. Een ideale ruimte voor een thuiswerkplek, speel- of chill kamer.
Achter de woning is een royale tuinkamer geplaatst, volledig voorzien van glazen wanden en tegelvloer. Deze kamer is met recht het verlengstuk van de woning en is in de zomers maanden om te toveren naar een prachtige overkapping aan het zwembad.

1e verdieping
Vanuit de hal op de 1e verdieping kun je naar de drie slaapkamers, badkamer. Op deze verdieping ligt een doorlopende pvc-vloer met ook hier op alle kamers vloerverwarming. Per kamer is zodoende de temperatuur apart instelbaar. De wanden en plafonds zijn eveneens strak gestukt in verschillende kleurstellingen. Alle kamers zijn voorzien van een inverter airconditioning installatie. De twee ‘tienerkamers’ zijn van een mooi formaat en erg fraai afgewerkt met een gedeeltelijk verlaagd plafond waar alle kleuren verlichting mogelijk zijn. De ouderslaapkamers is royaal en keurig afgewerkt.
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een bad, douche, badmeubel met twee wastafels en toilet. Vanzelfsprekend is ook hier vloerverwarming aanwezig.

2e verdieping
Via opnieuw een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Deze verdieping heeft erg veel ruimte, lichtinval en voor de liefhebber is het mogelijk om hier een extra slaapkamer of hobbyruimte te realiseren. Op deze verdieping zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger en de unit van de afzuiging aanwezig.

Garage/berging
Achter in de tuin staat de garage. Deze is netjes afgewerkt en volledig voorzien van een verdieping waar niet dagelijkse spullen kunnen worden gestald. De garage is voorzien van een op afstand bedienbare overheaddeur. Verwarming is hier mogelijk via een inverter airconditioning installatie. Voor de garage is een extra overkapping waar fietsen gestald kunnen worden en waar, netjes in een kast weggewerkt, de kliko’s en luchtwarmtepompen staan.

Tuin/zwembad
In deze achtertuin is een zwembad gerealiseerd zoals we dat niet dagelijks tegenkomen. De achtertuin is voorzien van kunstgras. Onder het kunstgras is een zwembad van 3.5x3.5 en 1.50 diep gemaakt. Volledig verwarmd en voorzien van verlichting. De installatie voor de verwarming van het zwembad hangt in de garage. Voor de liefhebber een genot aan huis. Overigens is het voor de koper die dit liever niet zou willen hebben mogelijk om te kopen zonder zwembad.

Overtuigd? Bel ons voor een afspraak!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!