Helaas, dit pand is verkocht

5541 AC Reusel

Brochure

Omschrijving

zeer ruime bungalow op een perceel van maar liefst 1.281 m2.

Braken 5 Reusel

Deze zeer ruime bungalow staat op een perceel van maar liefst 1.281 m2. Met maar liefst 4 slaapkamers, tuinkamer, royale bijkeuken, inpandige garage, berging en overdekt terras is deze woning uitzonderlijk ruim. De ligging van de tuin op het zuiden en een vrij uitzicht op de landerijen maakt dat deze locatie en bungalow voor de liefhebber een buitenkansje is.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1976
Perceel: 1.281 m2
Inhoud woning/garage ca. 780 m3
Woonoppervlakte : ca. 250 m2
Aantal slaapkamers: 4
Isolatie: Vloer-/dak-/spouwisolatie/ dubbele beglazing.
Rolluiken: Op bijna alle ramen.
Energielabel: NTB
Ligging: Rustige woonwijk met alleen bestemmingsverkeer en vrij uitzicht over de landerijen.
Afstand tot voorzieningen: Winkels e.d. op ca. 1 km/ basisschool op 300 meter.

Beschrijving woongedeelte
In de entree bevindt zich de meterkast (15 groepen) en de toegang tot de woonkamer, 4 slaapkamers, de badkamer en het separate toilet.
Der woonkamer is voorzien van een gashaard, grote raampartijen en een dubbele openslaande deur naar het overdekte terras. Het plafond is strak gestukt met facetrand. De aansluitende open keuken is voorzien van een keuken in hoekopstelling met alle benodigde apparatuur zoals; vaatwasser, combimagnetron, 4 pits inductieplaat en koelkast. De apparatuur is de achterliggende periode vernieuwd. Achter de keuken ligt een mooie tuinkamer, nagenoeg geheel opgetrokken uit glazen wanden.
Aan de voorzijde is de 2e entree voor de woning, waar je via een royale bijkeuken de woning binnenkomt. Hier is een 2e toilet en de aansluiting voor de wasmachine en droger en is er erg veel vaste kastruimte.
Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaat en inbouwkasten. De ramen allemaal van dubbel beglazing en nagenoeg allemaal rolluiken. De badkamer heeft een bad, inloopdouche (met stoomfunctie), wastafel in badmeubel en designradiator. De achterste slaapkamer is samengevoegd door de slaapkamer en vroegere studiekamer wat het geheel tot een grote kamer maakt met uitzicht op de achtertuin.


Berging/garage
Aan de rechterzijde van de woning is een royale garage met aansluitend een berging gerealiseerd. Samen ca. 40 m2 bergruimte. Aan de linkerzijde een vrije achterom.
Buitengebeuren
Zoals gezegd is de kavelgrootte met 1.281 m erg groot, maar de ligging op het zuiden en het vrije uitzicht over de landerijen maken deze locatie helemaal af.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!