Helaas, dit pand is verkocht

5541 AT Reusel

Brochure

Omschrijving

Deze netjes afgewerkte tussenwoning staat op een rustige locatie op korte afstand van de voorzieningen van Reusel.

Deze netjes afgewerkte tussenwoning staat op een rustige locatie op korte afstand van de voorzieningen van Reusel. De vaste trap naar de zolder zorgt voor veel extra ruimte in de woning. De doorbraak tussen de grootste en kleinste slaapkamer maakt dat er een fraaie slaapkamer met ‘walk-in-’closet’ is gecreëerd. Aan de achterkant is over de hele breedte een mooie onderhoudsvrije overkapping geplaatst. Hier worden de mooie zomers dagen nog eens extra verlengd. Nagenoeg de hele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Boven zijn rolluiken aangebracht.

Kenmerken:
• Bouwjaar woning 1970,
• Perceel 168 m2,
• Woonoppervlakte 103 m2,
• Energielabel C,
• Verdiepingsvloeren beton,
• Nette keukeninrichting,
• Vaste trap naar 2e verdieping,
• Royale dakkapel op de 2e verdieping,
• Grotendeels kunststof kozijnen en dubbele beglazing,
• Woonkamer/keuken voorzien van vloerverwarming.

Begane grond
Via de entree kom je in de hal welke toegang geeft tot het toilet (hangend closet, fonteintje, natuurlijke ontluchting), de trapkast en de meterkast. Vanuit de hal loop je door naar de L-vormige woonkamer/keuken. Deze woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval door de royale voor- en achterraam. De vloer is voorzien van doorlopend PVC over de hele verdieping. De woonkamer en keuken is voorzien van vloerverwarming. De wanden en plafond zijn strak gestukt. Aan de voorzijde van de woonkamer is een luifel aanwezig.

De keuken in L-opstelling is modern en netjes. De keuken is voorzien van een vaatwasser, afzuigkap, 4 pits gaststel, koelkast, houten keukenblad en betegelde achterwand. De keuken is verder afgewerkt met een koof met dimbare spotjes.

1e verdieping.
Op deze hele verdieping is een laminaatvloer aanwezig, zijn de wanden strak gestukt en het plafond voorzien van fijn spuitwerk. De ramen zijn allemaal voorzien van rolluiken.
Twee slaapkamers zijn samengevoegd waardoor een grote slaapkamer met ‘walk-in-closet’ gerealiseerd is. De andere slaapkamer is bijna vergelijkbaar qua grootte. Beide slaapkamers hebben een royale raampartij met kunststof kozijnen met draai/kiep ramen.
De badkamer is volledig betegeld en is uitgerust met een hangend closet, bad/douche, wasbak in badmeubel, designradiator en zowel natuurlijke als mechanische ontluchting.

2e verdieping
Via opnieuw een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Op de ‘voorzolder’ is een aansluiting voor de wasmachine en droger en hangt de cv-ketel. Het achterste gedeelte is een prima extra slaapkamer, hobbyruimte of dergelijke. In dit gedeelte is ook een flinke dakkapel geplaatst, waardoor een lichte ruimte ontstaat. De betonnen verdiepingsvloer is bekleed met hout.

Buitengebeuren
De voortuin is op dit moment grotendeels in gebruik als parkeerplaats en er is een zonneluifel aanwezig. De achtertuin is voorzien van een kavel brede aluminium overkapping en achter op de kavel staat over de gehele breedte een berging. Via deze berging is deze kavel te betreden.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!