Helaas, dit pand is verkocht

5541 BB Reusel

Brochure

Omschrijving

Vrijstaande woning op groot perceel 1679m2 met werkplaats en garage op korte afstand van het centrum.

Wegens persoonlijke redenen van kopers is deze woning aan de Lensheuvel 59 Reusel weer beschikbaar!

Vrijstaande woning op groot perceel 1679m2 met werkplaats en garage op korte afstand van het centrum.
Deze vrijstaande woning staat op een perceel van maar liefst 1.679 m2 met twee bijgebouwen die als werkplaats en garage dienst doen. De vrijstaande woning is gelegen aan een rustige fietsstraat dichtbij het centrum en beschikt over 3 slaapkamers, serre, royale keuken en bijkeuken. De werkplaats en de garage zijn voorzien van energie voorzieningen zoals elektra (krachtstroom), gas, water, lucht, verwarming. Het perceel is uitermate geschikt voor het houden van dieren en de werkplaats en garage zijn geschikt voor opslag, werkplaats, camperstalling, praktijkruimte, grote kantoorruimte of mantelzorgwoning.

Woongedeelte
In de entree bevindt zich de meterkast en de toegang tot de woonkamer, de kelder en de trap naar de bovenverdieping met 3 slaapkamers, de badkamer en de zolder.

De woonkamer is voorzien van een parketvloer en dubbele schuifdeuren naar de serre. Het plafond is gestukt met facetrand. De aansluitende woonkeuken is voorzien van een keuken in hoekopstelling met apparatuur zoals; combimagnetron, 4 pits
keramische kookplaat en koelkast.

Aan de achterzijde is de 2e entree naar de woning, waar je via een royale bijkeuken de woning binnenkomt. Hier is een toilet, wastafel en inbouw kastruimte en de aansluiting voor de wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin.

Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. In een van de slaapkamers bevindt zich de trap naar de zolder en een deur die toegang geeft tot het platte dak. 2 slaapkamers hebben uitzicht op de achtertuin. Op de overloop is een inbouwkast. De badkamer heeft een bad, douche, wastafel en toilet.

Werkplaats/garage
Zowel vanuit de tuin, als vanaf de voorzijde van het perceel is er via een royale oprit toegang tot de grote werkplaats (± 95 m2) en de garage (± 36 m2). De werkplaats is voorzien van elektra (krachtstroom), water, betonvloer, toilet, bergzolder en heeft een grote roldeur ( 3 m hoog en 3,3 m breed) welke elektrisch bedienbaar is. Tevens is er een loopdeur die in de tuin uitkomt. De werkplaats biedt veel mogelijkheden zoals, opslag, werkplaats, creëren van dieren verblijf, praktijkruimte of kantoorruimte. De garage is voorzien van elektra en heeft een schuifdeur met een hoogte van 3,75 m.

Buitengebeuren
Aan de voorzijde van het perceel is een grote oprit (4 m breed) met bestrating, parkeerruimte voor meerdere auto's en aangelegde tuin. De straat waaraan de woning is gelegen is recent vernieuwd tot fietsstraat waardoor er geen zwaar en slechts langzaam rijdend verkeer voorbij komt. Het grote weiland achter in de tuin en de bijgebouwen zijn uitermate geschikt voor het houden van dieren.

Kenmerken:
Bouwjaar : 1965
Perceel : 1.679 m2
Werkplaats : ca. 95 m2, 13.5m x 7m, elektrische roldeur H. 3m x Br. 3.3m.
garage : ca. 36 m2, 7.2m x 5.2m, schuifdeur doorrijhoogte 3,75m
Woonoppervlakte : ca. 142 m2
Aantal slaapkamers : 3
Energielabel : F
Ligging : Gelegen aan fietsstraat op korte afstand van het centrum, ruime inrit 4m breed
Afstand tot voorzieningen: Centrum en winkels e.d. op ca. 1 km/ basisschool op 400 meter.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!