Helaas, dit pand is verkocht

5541 TK Reusel

Brochure

Omschrijving

Uitgebouwde, halfvrijstaande woning met garage gelegen op een kavel van ruim 400 m2.

Deze halfvrijstaande woning ligt op een grote diepe kavel van maar liefst 406 m². De woning stamt uit 1964 en is de achterliggende jaren vernieuwd en uitgebouwd. Naast de woning is een riante garage gebouwd met verdiepingsvloer en daarachter een fijne overkapping. De royale en sfeervolle tuin ligt prima qua zonlicht en heeft erg veel privacy te bieden. Hier ervaar je ruimte en vrijheid. De woning ligt in een gewilde woonwijk op korte afstand van het centrum met alle voorzieningen.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1964, vernieuwd 2021,
- Mooie ruimte kavel van 406 m2,
- Woonoppervlakte 103 m2,
- Inhoud woning 360 m3,
- Vernieuwd achterliggende jaren o.a.:
o Vloer benedenverdieping,
o Keuken met kookeiland,
o Nieuwe cv-ketel,
o Aanbouw (ca. 30 m2),
o Bovenverdieping grotendeels gemoderniseerd,
o Achterzijde nieuwe kozijnen.
- Rustige woonomgeving op korte afstand van de voorzieningen,
- Riante garage van ca. 40 m2 met verdieping.
- Ruime achtertuin met zoninval, privacy en royale overkapping,
- Diverse ramen voorzien van rolluiken

Begane grond
Via de fraai vernieuwde voordeur kom je in de hal van de woning die toegang geeft tot het toilet, de vernieuwde meterkast (10 groepen incl. kookgroep) en de kelder (met ontluchting). De doorgang naar de woonkamer/keuken gaat via een fraaie stalen deur met veel glas.
De woonkamer is volledig vernieuwd in 2021. De vloer is volledig vervangen en voorzien van een grijze tegel met v.v. en moderne isolatie. De wanden en plafonds zijn strak gestukt. De voorzijde is voorzien van kunststof kozijnen en de achterkant is vrijwel volledig van glas (dubbele schuifpui) waardoor er een fraai zicht op de tuin ontstaat. De uitbouw van 4 meter is constructief zo gemaakt dat er in de toekomst eenvoudig een verdieping opgebouwd kan worden.

De keuken (2021) bestaat o.a. uit een kookeiland. De keuken is van alle moderne apparatuur voorzien zoals; vaatwasser, combimagnetron, downdraft, 5 pits inductieplaat, kokend waterkraan, koelkast en diepvries. De keuken is afgewerkt met een eiken blad.

1e verdieping
De slaapkamers 1 en 2 zijn door de vorige bewoners samengevoegd tot één riante slaapkamer. Vanzelfsprekend is deze slaapkamer eenvoudig weer terug te brengen in de oorspronkelijke staat. Ook de bovenverdieping is volledig vernieuwd met gestukte wanden en plafond, een laminaatvloer, deuren geschilderd in moderne kleuren en aan de achterzijde nieuwe kozijnen.
De 3e slaapkamer is qua afwerking vergelijkbaar met de andere slaapkamer en verschilt alleen qua afmeting.

Badkamer:
De badkamer is plafond hoog betegeld en voorzien van een bad/douche, wastafel, hangend toilet, radiator en natuurlijke ventilatie.

2e verdieping
Via een vlizotrap heb je toegang tot de zolderverdieping (betonnen zoldervloer). Een flinke bergzolder waar ook de cv-ketel Nefit uit 2022 hangt.

Buitengebeuren
Tuin
Gezien de omvang van de kavel is er sprake van een flinke voor- en achtertuin. De achtertuin heeft erg veel privacy te bieden en is door de huidige bewoners opnieuw aangelegd met o.a. bestrating, gras, een vlonder en een mooie overkapping van ca. 10 m2 met terrasverwarmer. In deze tuin is het genieten van de zomers dagen en kunnen de kinderen heerlijk spelen.

Garage
Langs de woning ligt een inrit waar meerdere auto’s gestald kunnen worden. De inrit eindigt bij de garage van ca. 40 m² groot (10x4) die volledig voorzien is van een verdieping, welke toegankelijk is via een vaste trap. De garage is opgetrokken uit een spouwmuur met isolatie en ook het dak (met pannen) is geïsoleerd. Aan de voorzijde is een elektrisch bedienbare roldeur geplaatst. De garage is verder voorzien van gasaansluitingen, een gevelkachel en er is een aparte groepenkast met 3 extra groepen en krachtstroom. Er is zowel leidingwater als grondwater beschikbaar. Deze garage is een waar paradijs voor de hobbyisten.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!