Helaas, dit pand is verkocht

5541 ET Reusel

Brochure

Omschrijving

Vrijstaande woning met garage gelegen op een kavel van bijna 600 m2.

Deze vrijstaande woning is verrassend ruim en ligt op een grote kavel van bijna 600 m2. Voor de liefhebber is er een geweldig garage aanwezig. Modern en degelijk gebouwd, zeer groot en volledig voorzien van een bovenverdieping. De ligging van de woning is goed met alle dorpse voorzieningen op korte afstand beschikbaar. Nagenoeg alle ramen zijn van dubbel glas en de woonkamer en bijkeuken zijn voorzien van vloerverwarming.

Kenmerken
- Bouwjaar 1968,
- Perceel van ca. 598 m²,
- Woonoppervlakte 130 m2,
- Inhoud woning 495 m3,
- Rustige woonomgeving op korte afstand van de voorzieningen,
- Brede en diepe inrit,
- Riante garage met bovenverdieping,
- Grote achtertuin met volledig privacy,
- Duurzame elementen:
o Vloerverwarming (woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer),
o Beneden vloer geïsoleerd,
o Spouw na geïsoleerd,
o Nagenoeg volledig voorzien van dubbele beglazing,
- Aan beide zijden van de woning een achterom.


Begane grond
Via de entree kom je in de hal van de woning welke toegang geeft tot de trap naar de 1e verdieping, de meterkast (7 groepen). Als je doorloopt naar de woonkamer heb je rechts een royale volledig betegelde (droge) kelder met natuurlijke ontluchting en aan de andere zijde een inbouwkast. Vervolgens kom je in een grote L-kamer. Deze is volledig voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en gestukte wanden en plafonds. In de achterliggende jaren is een tussenwandje gezet om een slaapkamer beneden te realiseren. Deze kan eenvoudig verwijderd worden waardoor de originele woonkamer weer in ere hersteld zal worden.

Aansluitend aan de woonkamer is een keuken nis met een keuken in hoekopstelling aanwezig. De vele raampartijen zorgen voor een lichte woonkamer/ keuken.

Achter de woonkamer is een bijkeuken met toegang tot het toilet en badkamer (inloopdouche/ wastafel in badmeubel). Met tegelvloer en vloerverwarming (muv toilet). Hier hangt ook de cv-ketel Nefit (bouwjaar 2013). Vanuit de achterkant betreed je de woning via de tuinkamer/aanbouw. Deze flinke ruimte is grotendeels voorzien van glas (en elektrische screens) waardoor er een fraai zicht op de achtertuin is. Aan de buitenkant is een luifel aanwezig voor een fijn plaatsje in de schaduw.

1e verdieping
Op deze verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een toilet. Een van de slaapkamers geeft toegang tot de vaste trap naar de 2e verdieping. Alle slaapkamers hebben een flinke afmeting, zijn voorzien van gestukte plafonds, hebben voldoende lichtinval, en hebben nagenoeg allemaal ramen met dubbele beglazing. In twee slaapkamers zijn inbouwkasten aanwezig. Diverse ramen zijn voorzien van rolluiken.

2e verdieping
Via opnieuw een vaste trap kom je op de grote zolderruimte. Ook hier een betonnen verdiepingsvloer. Deze ruimte heeft de mogelijkheid voor het realiseren van een extra (slaap)kamer. De diverse ramen zorgen voor voldoende lichtinval.

Buitengebeuren
Tuin
Zoals gezegd kun je dit perceel via beide zijden van de woning betreden. De inrit is diep en breed, waardoor het stallen van meerdere voertuigen hier geen probleem is. De achtertuin is diep en voorzien van een tuinhuis, een plantenkas en een nette afscheiding met de naburige percelen. De privacy is volledig en in een tuin van deze omvang is altijd een plaatsje in de zon of schaduw te vinden.

Garage
De hobbyist zal absoluut vrolijk worden van deze garage (bouwjaar ca. 1994). Hij is erg ruim qua afmeting, een prachtige breedte, degelijk gebouwd en volledig voorzien van een bovenverdieping. De vloer is voorzien van tegels en een muur geeft een afscheiding tussen het voorste gedeelte waar de auto gestald kan worden en de werkplaats/hobbyruimte. Verder is deze garage voorzien van een waterpunt (zowel leidingwater als goed grondwater) met uitstortbak, krachtstroom en een gasgestookte gevelkachel.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!