Helaas, dit pand is verkocht

5541 TE Reusel

Brochure

Omschrijving

Vrijstaande woning met carport, garage en overkapping gelegen op een mooie kavel.

Deze fraaie woning ligt op een gewilde woonlocatie op korte afstand van alle voorzieningen. Een kavel van bijna 700 m2 met aan beide zijden een vrije achterom. De royale inrit, carport en diepe garage zorgen dat er ook voldoende parkeer- en bergruimte is. Het woonoppervlak van deze woning is met 167 m2 royaal. Geïnteresseerden kunnen hier hun eigen droomhuis van maken.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1972,
- Inhoud woning 525 m3,
- Perceel oppervlakte 690 m2,
- Woonoppervlakte 167 m2,
- Vrije achterom aan beide zijden,
- Carport aanwezig,
- Diepe garage,
- Parkeerruimte voor meerdere voertuigen op eigen terrein.

Begane grond
De royale hal geeft toegang tot de 1e verdieping, meterkast, woonkamer, keuken. Ook heb je van hieruit toegang tot de extra kamer op de begane grond die te gebruiken is als slaapkamer, speelkamer, hobbykamer, maar ook als thuiswerkplek of beroep of bedrijf aan huis. De keuken is van een goed formaat met een keuken in hoekopstelling. De verdiepte kelder is toegankelijk vanuit de keuken.
De L-vormige woonkamer is groot en heeft door de flinke raampartijen erg veel lichtinval. Vanuit de kamer heb je een mooi zicht op de tuin. In het midden van de kamer is de schouw/open haard aanwezig. De wanden en plafonds zijn gestukt en op de vloer ligt een neutrale tegel.
Achter de keuken is een bijkeuken met toegang tot een bergkast, doucheruimte en toilet.

1e verdieping
Via de open houten trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. Op deze verdieping zijn vier slaapkamers aanwezig. Deze zijn allen van een goed formaat. Op twee kamers is bergruimte onder de dakschuinte gecreëerd. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel en het toilet is separaat in een aparte ruimte opgesteld. Op deze verdieping is ook een royale bergruimte aanwezig. Hier hangt de Cv-ketel Nefit Trendhome van enkele jaren oud.

Garage/ overkapping
Over de gele breedte van de woning is een royale overkapping aanwezig. De garage is diep en volledig voorzien van een tegelvloer en verdieping. Aan de voorzijde is de garage voorzien van een elektrische overheaddeur en voor de garage is een carport en royale inrit aanwezig, zodat meerdere voertuigen op eigen terrein geparkeerd kunnen worden.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!