Helaas, dit pand is verkocht

5541 CZ Reusel

Brochure

Omschrijving

Halfvrijstaand woonhuis met berging en 5 slaapkamers gelegen in het centrum van Reusel.

Deze halfvrijstaande woning stamt uit 1900. In de periode daarna zijn er zeker verbeteringen aangebracht, maar er zijn ook nog authentieke onderdelen aanwezig. De kavel is met 362 m2 royaal en het heeft een mooie ligging op het zuiden. De privacy in de tuin is prima en de dorpse voorzieningen liggen op loopafstand.

Begane grond
Via de entree kom je in een ruime hal voorzien van een tegelvloer en met toegang tot het toilet (mechanische ontluchting, volledig betegeld en fonteintje), de meterkast (gemoderniseerd 5 groepen), de 1e verdieping en de woonkamer. In de woonkamer valt het vele invallende licht meteen op. De kamer staat met de tuin in verbinding via een dubbele openslaande deur. In de kamer is verder een schouw met gashaard aanwezig. De wanden zijn gestukt. Op deze verdieping is een extra kamer aanwezig welke voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden (slaapkamer, speelkamer, hobbykamer, thuiswerkplek).

Achter de woonkamer ligt de keuken. Ook hier een tegelvloer en een keuken in hoekopstelling. Achter de keuken is een bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger en toegang tot een verdiepte kelder en een volledig betegelde badkamer met toilet, inloopdouche, wastafel. Hier hangt eveneens de cv-ketel, Nefit Topline, uit 2010.

1e verdieping
Via de open houten trap kom je op de 1e verdieping. Vanuit de hal heb je toegang tot de 4 slaapkamers, de badkamer en een bergkast. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een moderne kunststof dakkapel. Op meerdere kamers is een wastafel aanwezig. De badkamer heeft een bad/douche, wastafel en is volledig betegeld.
Vanuit een van de slaapkamers heb je toegang tot een gedeeltelijk begaanbare zolderverdieping.

Buitengebeuren
De kavel is diep, waardoor er een flinke tuin ontstaat. Achter in de tuin staat een tuinhuis en de afscheidingen met de belendende percelen zijn netjes afgewerkt. De privacy ach ter de woning is prima. Achter de woning is een zonneluifel aanwezig. De woning heeft een vrije achterom via een poort aan de zijkant, maar zonder recht van overpad.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!