Helaas, dit pand is verkocht

5541 GH Reusel

Brochure

Omschrijving

Instapklaar, goed onderhouden nette woning op een gewilde woonlocatie!!

Deze nette tussenwoning is gebouwd in 2004 en voldoet aan alle energiebesparende maatregelen waardoor een energie A label van toepassing is. De kavel is met 149 m2 prima om lekker buiten te kunnen genieten van de zon. De woning is met drie slaapkamers en royale badkamer prima van omvang. De locatie is gewild en het uitzicht op gemeentelijk groen is meer dan prima.

Kenmerken:
- Bouwjaar 2004,
- Perceeloppervlakte 149 m2,
- Inhoud 319 m3,
- Woonoppervlakte 81 m2,
- Overige inpandige ruimte 11 m2,
- Externe bergruimte 12 m2,
- Dak-, spouw-, muurisolatie,
- HR++ isolerende beglazing,
- Energielabel A,
- Vloerverwarming op de begane grond.
- Aanvaarding per direct!

Begane grond
Via de voordeur kom je in de hal van de woning welke toegang geeft tot het toilet en de meterkast (7 groepen/1 kookgroep). Op de gehele begane vloer liggen tegels met vloerverwarming. Als je doorloopt kom je in de woonkamer/keuken met aan de voorzijde de keukenopstelling. De keuken, in neutrale kleurstelling, is voorzien van de benodigde apparatuur zoals; vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap, 4 pits keramische kookplaat en koelkast. Aan de voorzijde heb je een mooi zicht op het gemeentelijk groen en aan de achterzijde zorgt een royale pui met loopdeur voor veel lichtinval. Vanuit de woonkamer heb je ook toegang tot de kast onder de trap waar ook de unit van de vloerverwarming hangt.

1e verdieping
Vanuit de overloop heb je toegang tot twee royale slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn van een royaal formaat en voorzien van laminaat en gestukte wanden en plafonds. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel in badmeubel met onderkastjes. Een Velux dakraam zorgt voor de lichtinval en natuurlijke ontluchting. Verder is deze badkamer volledig betegeld en is er een aansluiting voor de wasmachine en droger aanwezig.

2e verdieping
Via opnieuw een vaste trap kom je op de 2e verdieping met ook hier een betonnen verdiepingsvloer en een royaal Velux dakraam voor de benodigde lichtinval. Ook hier is de mogelijkheid de wasmachine aan te sluiting. Verder hangt hier de unit voor de mechanische ventilatie en de cv-ketel ATAG van juli 2020.

Buitenruimte
De voortuin van deze woning is bestraat en wordt gebruikt voor het parkeren van de eigen auto’s. Overigens zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving. De achtertuin (op het westen) is eveneens bestraat, netjes omheind en voorzien van tuinverlichting. Een elektrisch bedienbare zonneluifel is aanwezig en achter in de tuin een berging.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!