Helaas, dit pand is verkocht

5541 AD Reusel

Brochure

Omschrijving

Op zoek naar een instapklare twee kapper op een gewilde woonlocatie?

Deze fraai afgewerkte 2 kapper staat op een rustige woonlocatie in Reusel. De woonkamer is in het verleden uitgebouwd waardoor een grote kamer ontstaan is. Met de bijkeuken, inpandige garage, werkplaats-berging en de tuinkamer is er erg veel ruimte in de woning. Het afwerkingsniveau is meer dan prima en de woning is perfect onderhouden.

Kenmerken
- 1973, vernieuwd in de achterliggende jaren,
- Perceel oppervlakte 231 m2,
- Inhoud 530 m3,
- Woonoppervlakte 125 m2,
- 4 slaapkamers,
- Tuinkamer,
- Nette moderne keuken met alle benodigde apparatuur,
- Vernieuwde badkamer,
- Voorzien van dubbele beglazing,
- Veel (elektrisch bedienbare) rolluiken,
- Dak-/ spouwisolatie,
- Cv-ketel 2022 vernieuwd,
- Energielabel: definitief C,
- Aanvaarding: ca. eind 2023.

Begane grond
De hal op de begane grond geeft toegang tot de meterkast (9 groepen) en het volledig betegelde toilet. Doorlopend kom je in de keuken. De keukenopstelling is in 2016/17 vernieuwd en voorzien van alle benodigde apparatuur zoals; vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap, 4 pits inductieplaat en koelkast. De hoekkeuken is afgewerkt met een hardstenen blad en een wit glazen achterwand.
De woonkamer is in het verleden uitgebouwd, waardoor een grote woonkamer is ontstaan met royale raampartijen en zodoende veel lichtinval. Op de vloer ligt een massief eiken parketvloer, de wanden en plafond zijn strak gestukt. De travertin vensterbanken geven aan dat er kwalitatief hoogwaardige materialen zijn toegepast. De gaskachel tenslotte, zorgt voor een sfeervolle en aangename warmte.
Vanuit de keuken loop je door naar de berging waar de aansluitingen voor de wasmachine en droger zich bevinden. Van hieruit heb je toegang tot de tuin en de inpandige garage.

1e verdieping
Vanuit de hal van de 1e verdieping heb je toegang tot de 3 slaapkamers op deze verdieping en de badkamer. De 3 slaapkamers zijn qua afwerking vergelijkbaar met laminaat op de vloer en ook hier strak gestukte wanden en plafonds. De kamers zijn allen van een prima formaat, waarbij de grootste kamer zelfs erg royaal is. Op twee kamers zijn inbouwkasten aanwezig. De slaapkamer aan de voorkant geeft toegang tot het balkon.
De badkamer is vernieuwd. Deze is volledig betegeld in een fraaie kleurstelling en voorzien van vloerverwarming. Met een inloopdouche, brede wastafel in badmeubel, spiegeldkast en toilet zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig. Er is zowel natuurlijke als mechanische ontluchting beschikbaar.

2e verdieping
De 2e verdieping bestaat in feite uit drie delen. Een open ruimte, een technische ruimte waar de Remeha cv-ketel van 2022 hangt en een 4e slaapkamer. Ook deze verdieping is erg fraai afgewerkt met strak gestucte wanden en plafonds. De slaapkamer is voorzien van een royaal Velux dakraam en onder de dakschuinte is bergruimte gecreëerd.

Garage/ berging
De garage, berging en werkplaats liggen in elkaars verlengde. De garage is voorzien van een dubbele openslaande deur, stortbak en de vloer is betegeld. De werkplaats is eveneens voorzien van vloertegels. Achter deze ruimte is een extra werkplaats c.q. hobbyruimte aanwezig. Voor de garage is een inrit beschikbaar waar 2-3 voertuigen op het eigen terrein geparkeerd kunnen worden.

Tuinkamer
In de compacte tuin, met veel privacy, is een aparte tuinkamer gemaakt welke voorzien is van een schuifpui zodat deze in de zomer ook als overkapping dienst kan doen. Deze ruimte is voorzien van een tegelvloer en netjes afgewerkt. Het moet hier heerlijk toeven zijn van het vroege voorjaar tot het late najaar.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!