Helaas, dit pand is verkocht

5541 BR Reusel

Brochure

Omschrijving

Uitgebouwde tussenwoning met overkapping en vrije achterom.

Deze royale tussenwoning, met bad- en slaapkamer op de begane grond, ligt op een rustige woonlocatie op korte afstand van alle voorzieningen in Reusel. De woning heeft aan de voorzijde veel privacy door de gemeentelijke groenstrook waar je op uitkijkt. Aan de achterzijde ligt een royale tuin (veel privacy) op het zonnige zuidwesten. De woning heeft aan de achterzijde een vrije achterom en is daar ook met een voertuig bereikbaar, waardoor het stallen van een caravan of camper op eigen terrein mogelijk is.

Op zoek naar een woning met flink wat ruimte, slapen op de begane grond, een tuin op het zuidwesten en de mogelijkheid om op eigen terrein een voertuig/caravan te stellen? Kom dan zeker een keer kijken!

Kenmerken
- Bouwjaar 1968,
- Perceel oppervlakte 224 m2,
- Rustige woonlocatie,
- Korte afstand tot voorzieningen,
- Woonoppervlakte 120 m2
- Inhoud 450 m3
- Energielabel D
- Slaap/badkamer begane grond,
- Dubbele beglazing,
- Boven kunststof kozijnen.
- Cv-ketel Remeha 2008.

Begane grond
Via de entree kom je in de hal van de woning welke toegang geeft tot de meterkast, het toilet (toilet, fonteintje, natuurlijke ontluchting) de trap naar de 1e verdieping, de kelderkast en toegang tot zowel de woonkamer als de keuken. Op de vloer ligt, in zowel de woonkamer als hal, een travertin tegelvloer. Doorlopend kom je in de woonkamer welke gekenmerkt wordt door een flinke raampartij aan de voor- en achterzijde waardoor een lichte woonkamer ontstaan. Dubbele beglazing is zowel boven als beneden aanwezig. Het plafond van de woonkamer is gestukt.

Vervolgens kom je in de keuken die in feite uit twee delen bestaat. Een kookgedeelte met een keukenopstelling over de lange zijde met o.a. een inductie kookplaat en een royaal werkblad. Het achterste deel is het zitgedeelte van de keuken. Een heerlijke lichte ruimte waar je heerlijk kunt zitten met een krantje/ tijdschrift en een bakje koffie. In het zitgedeelte is een grote inbouwkast aanwezig waar de cv-ketel hangt en waar aansluitingen zijn voor de wasmachine en droger.
Achter de keuken is een bijkeuken met de toegang tot de woning via de achterzijde. Hier is een doucheruimte aanwezig. Aansluitend aan deze ruimte is de beneden slaapkamer die desgewenst ook gebruikt kan worden als speelkamer, salon of (thuis)werkplek.

1e verdieping
Via de trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. Deze geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is in de achterliggende jaren vernieuwd, volledig betegeld en voorzien van een douche, toilet, badmeubel met wastafel en natuurlijke ontluchting.
De drie slaapkamers zijn alle van een mooi formaat. Twee grote slaapkamers en de derde van een midden formaat. Op twee kamers is een inbouwkast aanwezig en deze verdieping is voorzien van laminaat op de vloer en kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

2e verdieping
Via een vlizotrap kom je op de 2e verdieping die nu dienstdoet als bergzolder. Vrij eenvoudig is hier een vaste trap naar de 2e verdieping te maken, waardoor een volledig verdieping beschikbaar komt. De hoogte op de 2e verdieping is prima voor een extra slaapkamer.

Buitengebeuren
Aan de achterzijde is een extra berging beschikbaar voor het opbergen van tuingereedschap en dergelijk. Achter in de tuin is een flinke overkapping gemaakt die gedeeltelijk gebruikt wordt als zitje in de tuin, maar gedeeltelijk ook als carport voor de auto. Het is hier prima mogelijk om een caravan of camper te stallen. De tuin ligt op het zonnige zuidwesten en de privacy is meer dan voldoende.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!