Helaas, dit pand is verkocht

5541 HL Reusel

Brochure

Omschrijving

Royaal uitgebouwde tussenwoning met garage en eigen inrit.

Deze royaal uitgebouwde tussenwoning staat op een mooie woonlocatie in een rustige wijk in Reusel. De woning heeft een gezellige indeling van woonkamer keuken en de uitbouw over de gehele breedte zorgt voor flink wat extra leefruimte. De 1e verdieping met 3 slaapkamers en 2e verdieping zorgen vervolgens voor voldoende slaap- en bergruimte. Een extra pluspunt van deze woning is de grote garage van ca. 30 m2 die via een eigen inrit te bereiken is. De eigen inrit voor de garage heeft plaats genoeg voor 2 voertuigen. Vanuit deze inrit is er ook een vrije achterom.

Kenmerken:
• Bouwjaar 1990,
• Kavel oppervlakte 240 m2,
• Woonoppervlakte 118 m2
• Inhoud woning 430 m3
• Vloer-, spouw-, dakisolatie,
• ATAG-ketel van ca. 2016,
• Vloerverwarming begane grond incl. uitbouw,
• Energielabel in aanvraag,
• Moderne uitgebreide meterkast met kookgroep en krachtstroom in de garage,
• Keuken met alle benodigde apparatuur,
• Vrijstaande royale garage,
• Vrije achterom,
• 2 voertuigen parkeren op eigen terrein.

Begane grond
De entree heeft ruimte voor een aparte garderobe en hier bevindt zich de gemoderniseerde en uitgebreide meterkast. De hal staat in open verbinding met de woonkamer die weer in open verbinding staat met de keuken. Het geheel heeft een gezellige indeling en door de raampartijen komt er voldoende licht binnen. In de woonkamer is ruimte genoeg voor een flinke eethoek en zithoek. De vloer is voorzien van tegels met vloerverwarming en de wanden zijn strak gestukt.

De keukenopstelling is de scheiding tussen de kamer en de keuken. Een soort van baropstelling. De keuken zelf is fraai afgewerkt, heeft een groot werkblad en is voorzien van kwaliteitsmerken apparatuur zoals; vaatwasser, combimagnetron, stoomoven, afzuigkap, 4 pits inductieplaat, Quooker en (grote)koelkast. Verder is er heel erg veel bergruimte in deze keuken.

Als je vanuit de keuken doorloopt kom je in de bijkeuken. Ook deze is royaal en voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en droger. Doorlopend kom je in de tuinkamer. Een fraai verlengde van je woonkamer enerzijds en een overkapping in je tuin door de openslaande deuren. Deze ruimte heeft een ook een tegelvloer met vloerverwarming en de glazen wand en lichtkoepel zorgt voor een heerlijke ruimte. Een verrijking voor het woongenot van deze woning.

1e verdieping

Vanuit de hal beneden kom je in een ruimte naar de trap waar zich ook het toilet (volledig betegeld, fonteintje, afzuiging) bevindt.

Vanuit de overloop heb je toegang tot de drie slaapkamers en badkamer. De drie slaapkamers zijn vergelijkbaar qua afwerking met laminaat op de vloer, gestukte wanden en spuitwerk plafonds. Alle kamers zijn voorzien van voldoende lichtinval met een schuif hor voor de ramen.

De badkamer is netjes qua afmeting en hier is een inloopdouche en wastafel aanwezig. Hier is een 2e mogelijkheid voor het aansluiten van de wasmachine.

2e verdieping

Via een vlizotrap kom je op de 2e verdieping. De hoogte is voldoende om te staan en door het Velux dakraam komt het benodigde daglicht binnen. In een afgescheiden gedeelte van deze verdieping hangt de ATG cv-ketel van ca. 2016.

Garage

Achter de woning staat een grote garage van ca. 30 m2. Een genot voor iedere klusser. Deze garage is bereikbaar via een eigen inrit waar twee voertuigen op gestald kunnen worden. Hier bevindt zich ook de vrije achteringang van dit perceel. De garage (in spouw uitgevoerd) is voorzien van een elektrische roldeur, krachtstroom, stortbak met wateraansluiting. Een gedeelte van de garage heeft een verdiepingsvloer.

Buitengebeuren

De achtertuin is grotendeels bestraat met mooie sierbestrating en borders van stapelbare betonblokken. Een fraaie achtertuin waar het in combinatie met de tuinkamer geweldig toeven is.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!