Helaas, dit pand is verkocht

5541 CZ Reusel

Brochure

Omschrijving

Zeer grote tussenwoning met berging gelegen in het centrum van Reusel.

Deze tussenwoning heeft een ruimte waar de kandidaat kopers verrast over zullen zijn. Met, naast de begane grond, twee volwaardige verdiepingen, 3 royale slaapkamers en een uitgebouwde woning met daarachter een Amerikaanse veranda heeft deze woning veel ruimte en woongenot te bieden. Achter de woning is een parkeerterrein voor bewoners. De woning is met mooie materialen perfect afgewerkt en meer dan prima onderhouden. Oftewel eigen spullen erin en wonen!

Kenmerken:
• Bouwjaar 2006,
• Perceeloppervlakte 133 m²,
• Woonoppervlakte 136 m²,
• Inhoud 450 m³,
• Ligging kort bij dorpse voorzieningen,
• Moderne keuken met alle benodigde apparatuur,
• 3 slaapkamers,
• Intergas cv-ketel 2021,
• Volledig geïsoleerd,
• Energielabel: A t/m 22-06-2034,
• Uitbouw woonkamer,
• Amerikaans veranda.

Begane grond
Via de entree kom je in de hal. De massief eiken parketvloer loopt door over nagenoeg de hele verdieping. Vanuit de hal heb je toegang tot het toilet (volledig betegeld, fonteintje) en de moderne meterkast (7 groepen). Via een fraaie deur met glas kom je in de grote woonkamer. De wanden zijn strak gestukt in verschillende kleuren en de eerdergenoemde eiken vloer loopt hier door. Aan de achterkant is de woning uitgebouwd en heb je via een schuifdeur toegang tot de veranda. De achtergevel is nagenoeg volledig van glas en de lichtstraat in de uitbouw zorgt voor voldoende lichtinval.

Vanuit de keuken, met tegelvloer, heb je toegang tot de trapkast. De keuken staat in hoekopstelling met alle benodigde apparatuur zoals; vaatwasser, combimagnetron, oven, 5 pits gaskookplaat, koelkast. De keuken is afgewerkt met een hardstenen blad en vanachter de keuken heb je een mooi zich op de straat voor de woning, waar je overigens binnen geen enkel geluid van hoort.

Aan de achterzijde van de woning is een volledig betegelde bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger en voorzien van een stortbak.

De Amerikaans veranda is bij een beetje lekker weer ‘de’ plaats waar je lekker aan de koffie zit met een boekje of waar je met je vrienden een gezellige avond doorbrengt. De veranda is af te sluiten door een op maat gemaakt verandazeil.

1e verdieping
Vanuit de overloop het je toegang tot de 1e slaapkamer. Deze is royaal, op de vloer ligt (net als op de overloop) laminaat. De wanden zijn ook hier strak gestukt en er komt voldoende daglicht binnen. Deze kamer is voorzien van een mooi ingerichte open inloop kledingkast.

De badkamer is erg groot, volledig betegeld en voorzien van een bad, inloopdouche, toilet, 2x wastafel in badmeubel en designradiator. Er is zowel natuurlijke als mechanische ontluchting en vloerverwarming aanwezig.

2e verdieping
Via opnieuw een vaste trap kom je op de overloop van de 2e verdieping. Deze overloop heeft veel lichtinval en ook deze verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer. Hier heb je toegang tot twee slaapkamers. Beide slaapkamers hebben nog een extra zolderverdieping voor het bergen van niet dagelijks spullen. De afwerking is met de eerdergenoemde vloer en strak gestukte wanden vergelijkbaar.

Op één slaapkamer heb je toegang tot een technische ruimte waar de cv-ketel (Intergas 2021) en unit voor de mechanische ontluchting hangt.

Buitengebeuren
De voortuin is beperkt van formaat en sfeervol aangelegd. De achtertuin is grotendeels in gebruik door de veranda. Daarachter ligt een open stuk tuin met een berging (tegelvloer en verdieping) voor het bergen van de benodigde spullen. Vanuit de poort aan de achterkant van het perceel kom je meteen op het parkeerterrein.

Conclusie: heerlijk wonen in een instapklare woning op beperkte afstand tot de dorpse voorzieningen? Enthousiast geworden? Bel ons voor een bezichtiging!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!