Helaas, dit pand is verkocht

5502 HB Veldhoven

Brochure

Omschrijving

Twee-onder-een-kap woning gelegen in het centrum van het populaire kerkdorp Zeelst te Veldhoven.

Gelegen in Zeelst (Veldhoven), op een perceel van 398 m2, in een rustige straat, op loopafstand van het Citycentrum , ligt deze twee-onder-een-kap woning dichtbij diverse voorzieningen. De woning met ruime oprit heeft drie slaapkamers. Achter de woning bevindt zich de veel privacy biedende tuin met gastenverblijf en garage.

Hoogepat 63 is gelegen op loopafstand van het Citycentrum en met een directe busverbinding ben je zo in het bruisende stadscentrum van Eindhoven.

Zeelst is een kindvriendelijke rustige buurt met relatief veel gezinnen en oudere inwoners.

De woning is goed bereikbaar met diverse voorzieningen waaronder het Citycentrum, supermarkten, zwembad, bioscoop en diverse horeca gelegenheden in de buurt. Het MMC Ziekenhuis, ASML en de High Tech Campus in Eindhoven zijn vlot bereikbaar.

Indeling begane grond

Ontvangsthal die is voorzien van een houtenvloer, stucwerk wanden en plafond en heeft een authentieke trap met lambrisering. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De voordeur is in 2023 vernieuwd.

De woonkamer heeft diverse raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning en volop ruimte voor een zithoek en een eettafel. De kamer is afgewerkt met een houtenvloer die pas opnieuw geschuurd en gelakt is. De wanden en plafond zijn gestuct. De woonkamer is in het verleden uitgebreid met een aanbouw met lichtkoepel. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken en de bijkeuken. Vanuit de woonkamer is er middels een schuifpui toegang tot de tuin.

De keuken, heeft uitzicht op de oprit en geeft toegang tot de bijkeuken en het toilet. De keuken is voorzien van Bauknecht en Etna apparatuur: koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en combimagnetron. In de keuken bevindt zich een verdiepte kelder.

De bijkeuken waarin zich het toilet en de opstelplaats voor wasmachine en droger bevindt geeft toegang tot de tuin.

Indeling eerste verdieping
Middels een vaste trap zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Vanuit de overloop is er via een trap in de kast, toegang tot de tweede verdieping. De overloop heeft een mooie lichtinval door het glas in lood raam dat zich in het trapgat bevindt.

Slaapkamer 1
Grote slaapkamer aan de achterkant van de woning met uitzicht op de tuin. Volop plaats voor een groot bed en kledingkast. Het kozijn is van aluminium met dubbelglas en hor. Houtenvloer, stucwerk wanden en wit schrootjes plafond.

Slaapkamer 2
Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Afgewerkt met een houtenvloer, stucwerk wanden en wit schrootjes plafond. Het kozijn is van aluminium met dubbelglas en hor.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer is aan de voorkant van de woning gelegen heeft gestucte wanden houtenvloer, wit schrootjes plafond en kijkt uit op de voortuin. Het kozijn is van aluminium met dubbelglas.
Badkamer

Volledig betegelde badkamer voorzien van een groot 2-persoons bubbel bad, vaste wastafel en hangend toilet. De badkamer geeft toegang tot het balkon aan de achterkant van de woning.

Indeling tweede verdieping
Zolderruimte
De zolderruimte is toegankelijk via een trap in de kast op de overloop. De nok is op sta hoogte en de zolder biedt volop ruimte om spullen op te bergen. De verwarmingsketel (Remeha Calenta 2015) is hier ook geplaatst.

Tuin
Onderhoudsvriendelijke diepe achtertuin met deels bestrating en deels grind. Aansluitend aan de oprit is er een grote garage en ruim gastenverblijf. Ook bevindt er zich een overkapping voor het plaatsen van fietsen. De tuin is volledig omheind en biedt veel privacy.

Garage
Via de oprit is de garage (24 m2) middels dubbele deuren toegankelijk. Er is elektra en water aanwezig. Via de tuin is de garage ook bereikbaar. In de garage hangt de boiler voor de warmwatervoorziening van het gastenverblijf.

Gastenverblijf
Volledig zelfstandig bewoonbaar gastenverblijf (39 m2) uitgerust met badkamer en toilet, zitkamer en aparte slaapkamer.

Algemeen:
- Prima regelmatig goed onderhouden woning.
- Grotendeels aluminium kozijnen met dubbelglas.
- Ruime oprit met aansluitend grote garage (24 m2).
- Veel privacy biedende tuin met gastenverblijf (39 m2).
- Gelegen in een gewilde rustige woonwijk in oud Zeelst.
- Het schilderwerk is in goede staat. Voordeur vernieuwd in 2023.
- De woonkamer is voorzien van een houtenvloer die recent opnieuw geschuurd en gelakt is.
- Ruime parkeermogelijkheid op de inrit.
- Onderhoudsvriendelijke voortuin.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!