Helaas, dit pand is verkocht

5512 AZ Vessem

Brochure

Omschrijving

Vrijstaand ruim wonen in Vessem? Dat kan in het centrum van Vessem op de Jan Smuldersstraat 18

Deze vrij gelegen ruime vrijstaande woning met 185 m² woonoppervlak ligt in het mooie centrum van Vessem, dichtbij diverse voorzieningen. De woning heeft een ruime woonkamer met aansluitend een tuinkamer en naast een keuken een aparte bijkeuken en vier slaapkamers. Het perceel heeft een oppervlakte van 688 m². Aan het huis is er een carport met ruime oprit voor diverse auto’s.

De Jan Smuldersstraat 18 is gelegen in het centrum van Vessem. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen.

De woning is goed bereikbaar met diverse voorzieningen in de buurt. Op korte afstand van het centrum van Vessem, in de nabijheid van een school, horeca voorzieningen en een supermarkt. Het MMC Ziekenhuis, ASML en de High Tech Campus in Eindhoven zijn vlot bereikbaar.

Indeling begane grond

De ontvangsthal met vide creëert een mooie open ruimte. De hal geeft toegang tot de woonkamer, keuken, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Er is een ruime garderobe en tevens bevindt zich hier het toilet.

De keuken staat in verbinding met de woonkamer, hal, bijkeuken en kelder. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel met uitzicht op de tuin. Aansluitend aan de keuken is er buiten een overdekt terras met een elektrisch bedienbaar zonneluifel. De keuken is voorzien van: koelkast, gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasmachine, close-in boiler en combimagnetron.

De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer. Er bevindt zich een stort wasbak met warm en koud water. In deze ruimte is er plaats voor het plaatsen van een wasmachine en droger en extra apparatuur zoals koelkast en vriezer.

De kelder is ruim en verdiept met mogelijkheid voor het opslaan van levensmiddelen.

De woonkamer heeft diverse raampartijen aan de voor- en zijkant van de woning en heeft daardoor een mooie lichtinval. Er is volop ruimte voor een zithoek en een eetkamer tafel. Er bevindt zich een kachel waar hout gestookt kan worden. De woonkamer is afgewerkt met een houten, licht eiken vloer, met een open verbinding naar de tuinkamer.

De tuinkamer heeft rondom glas en dubbele schuifdeuren welke toegang geven tot een terras in de tuin. De ramen zijn voorzien van elektrisch bedienbare zonne-screens. Via een zijdeur is er ook toegang tot het overdekte terras wat voor de keuken is gelegen. Deze tuinkamer heeft een mooie lichtinval en geeft volledig uitzicht op de tuin.

Indeling eerste verdieping

Middels een vaste trap vanuit de hal met vide zijn de vier ruime slaapkamers bereikbaar. De overloop is ruim met uitzicht op de hal. Het hoge raam geeft een mooie lichtinval in deze ruimte. Hier bevindt zich ook de vlizotrap naar de ruime bergzolder. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping de badkamer en een technische ruimte waar zich de verwarmingsketel bevindt.

Slaapkamer 1 (14m²)
Ruime slaapkamer “master bedroom” aan de achterzijde van de woning met draai- kiep raam en voorzien van een hor. De slaapkamer beschikt over een dubbele inbouwkast en heeft een directe toegangsdeur tot de badkamer.

Slaapkamer 2 (13m²)
Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning met inbouwkast en voorzien van een draai- kiep raam en wastafel.

Slaapkamer 3 (13m²)
Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning met 2 grote draai- kiep ramen aan de zijkant. Er is een grote inbouwkast en een wastafel.

Slaapkamer 4 (10m²)
Slaapkamer aan de achterzijde van de woning voorzien van een wastafel.

Badkamer

Betegelde badkamer voorzien van een groot ligbad met thermostaatkraan en aparte douche. Vaste wastafel, bidet en toilet. Er is hier ook een opstelmogelijkheid voor een wasmachine.
Indeling zolder verdieping

Zolder

De ruime bergzolder is verdeeld in drie compartimenten en bereikbaar via een vlizotrap. Deze ruimte met de nok op sta hoogte is uitermate geschikt voor het opslaan van spullen.

Tuin

Ruime achtertuin gelegen op het zuidoosten met veel privacy die is voorzien van een tweetal verhoogde terrassen, borders aan de zijkanten en in het midden een groot grasveld. Aansluitend aan de keuken is er een groot overdekt terras met zonneluifel waar men gezellig kan tafelen. Terras twee ligt aan de tuinkamer met dubbele schuifdeuren met toegang tot het terras. Aan de zijkant van het huis bevindt zich een ruime tuinschuur met overkapping voor de opslag van tuingereedschap en het stallen van fietsen. Er is een vrije achterom via een poort. De tuin is volledig omheind met een schutting en haag.

Aan de voorkant van het huis is een ruime oprit met carport. Er zijn diverse parkeerplaatsen op het perceel.

Algemeen:

- Mooie tuinkamer met rondom glas met uitzicht op de tuin.
- In het centrum gelegen vrijstaande ruime woning 185 m² met ruime parkeergelegenheid.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas op de begane grond.
- De woonkamer is voorzien van een licht eiken houten vloer.
- De woning beschikt over een voorlopig energielabel E.
- Ruime omheinde onderhoudsvriendelijke veel privacy biedende tuin op het zuidoosten gelegen.
- Oprit voor meerdere auto’s geschikt.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!