Helaas, dit pand is verkocht

5563 AT Westerhoven

Brochure

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met garage op ruim perceel van 761 m2 aan de Beukenlaan 6 te Westerhoven.

Vrijstaand woonhuis met garage op ruim perceel van 761 m2 aan de Beukenlaan 6 te Westerhoven. De woning ligt op loopafstand van het centrum en op loopafstand van het buitengebied nabij diverse sportfaciliteiten.

Begane grond:
Via de hal/entree met meterkast (4 groepen + aardlekschakelaar), ruime droge kelder met natuurlijke ventilatie, trapopgang naar 1e verdieping komt u in de keuken. De keuken is uitgevoerd met een 4-pits gasstel, afzuigkap, koelkast, dubbele spoelbak en voldoende kastruimte. Verder is de keuken uitgevoerd met een inbouwkast en een tweetal deuren, één naar de bijkeuken en één naar de woonkamer. Aansluitend komt u in de woonkamer met veel natuurlijk lichtinval en voorzien van een gashaard. Via de keuken komt u zoals gezegd ook in de bijkeuken met hier de toegangsdeur naar de achtertuin, het gastentoilet met fonteintje en een ruime badkamer met wastafel, ligbad, douchecabine en de aansluitingen voor wasmachine en droger. De badkamer heeft verder een designradiator en is voorzien van veel natuurlijke ventilatie. Verder bevindt zich in de bijkeuken een kastenwand met hierin de Cv-installatie (Nefit, Proline HRC 24/CW4 2019).

1e verdieping:
Teruggekeerd in de hal/entree is middels een vaste trap de 1e verdieping bereikbaar met aan de overloop een 3-tal slaapkamers. De slaapkamers zijn allemaal uitgevoerd met een inbouwkast en hebben allen naast veel natuurlijk lichtinval ook natuurlijk ventilatie. Via een vlizotrap op de overloop is de bergzolder (2e verdieping) bereikbaar. Deze zolder is deels voorzien van een vloer.

Buiten gebeuren:
Buiten aangekomen treft u in de achtertuin een vrijstaande garage/berging en staat in de achtertuin een overkapping. De achtertuin is verder volledig omheind met vaste planten, bomen en gazon. Tevens heeft de achtertuin sierbestrating en bestaat de oprit eveneens uit sierbestrating. De voortuin heeft sierbestrating, vaste planten en kiezels waarbij de erfafscheiding deels bestaat uit een taxushaag.

Algemeen:
- Nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing.
- Vloerverwarming in het toilet en de badkamer.
- Een rolluik aan de achterzijde van de woning.
- Buitenkraantje aan de achterzijde van de woning.
- Glasvezel aanwezig.
- Noord-West gelegen achtertuin.
- Veel privacy.

Kortom een prachtige plek om te wonen met een zeer gunstige prijsstelling.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!