Helaas, dit pand is verkocht

5541 EE Reusel

Omschrijving

Winkelpand/woonruimte met bijzondere grote hal ligt in het centrum van Reusel

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING

Dit winkelpand met royale bovenwoning en bijzonder grote hal ligt in het centrum van Reusel, midden in het winkelgebied op een prachtige zichtlocatie. Het voorgedeelte bestaat volledig uit een winkelpand. Tussen de winkel en de achterliggende hal is voorzien in een keuken en extra bergruimte.

Begane grond
Aan de voorkant kom je de royale winkel binnen. Kenmerkend is de grote raampartij over de volle breedte en linkerzijkant van het pand. De kozijnen zijn van kunststof voorzien van dubbel glas. De vloer is gedeeltelijk betegeld en de uitbouw aan de linkerkant van 30x30 tegels gedekt met vloerbedekking. In de winkel is de trap naar de 1e verdieping (incl. invalidelift) aanwezig.

Achter de winkelruimte liggen twee extra bergruimtes. De eerste bergruimte ligt direct aansluitend aan de winkel. Deze is voorzien van een lichtkoepel en hier hangt de NEFIT cv-ketel. Daarachter is een 2e bergruimte gecreëerd tussen de winkel en de bedrijfshal. Ook hier een royale lichtkoepel, grondtegels op de vloer en houten plafondafwerking.

Eveneens aansluitend aan de winkelruimte is een keuken gesitueerd. Hier is een aanrechtblok aanwezig en hier is ook de toegangsdeur vanuit de zijkant. Hier hangt ook een airco. Vanuit de keuken loop je een gang in met de meterkast, een nis met aansluiting voor de wasmachine en droger, het toilet en de badkamer (toilet, douche, badmeubel, mechanische ontluchting).

Achter deze bebouwing ligt een grote bedrijfshal die altijd dienst heeft gedaan als opslagruimte, extra showroom en verkoopruimte. Het betreft hier een gebouw opgetrokken uit spouwmuur met stalen spanten en 30x30 stoeptegels op de grond. Voor de toegang is een grote op afstand bedienbare overheaddeur met loopdeur beschikbaar. In het dak is over de volle lengte een lichtstraat aanwezig.

1e verdieping
De 1e verdieping is een volledig appartement met een woonkamer (voorzien van airco), doorlopend laminaat, lambrisering op de overloop, keuken met keukenblok en kookvoorziening op gas. Vanuit de hal is er verder toegang tot een toilet en een badkamer (douche/ wastafel). Tenslotte zijn er op deze verdieping maar liefst 4 slaapkamers, waarvan twee met een royale inbouwkast en erg grote kamer welke d.m.v. een schuifwand te verdelen is. Ook op deze verdieping kunststof kozijnen met dubbel glas.

Buitengebeuren
Naar de zij-ingang en de toegang tot de bedrijfshal is een inrit waar sprake is van recht van overpad met de buren van Schoolstraat 13. Voor de bedrijfshal kunnen meerdere voertuigen op eigen terrein geparkeerd worden.

Opm.:
De eigenaar van Schoolstraat 15 heeft het recht van overpad over de inrit van de eigenaar van Schoolstraat 13. De exacte afmetingen worden bij transport vastgelegd. (zie schets)

Verkoop
- Voor de verkoop van de Schoolstraat 13 en Schoolstraat 15 te Reusel zullen een tweetal kijkdagen worden georganiseerd waarbij vervolgens bij inschrijving zal worden verkocht.
- Kijkdagen donderdag 25-03-2021 16.00-18.30 uur en zaterdag 27-03-2021 10.30-13.00 uur.
- Inschrijvingsformulieren kunnen tot en met 12-04-2021, uiterlijk om 12.00 uur ingeleverd worden.
- Lees u in op de inschrijfvoorwaarden welke aan de brochure zijn toegevoegd. De brochure is op te vragen via Funda, onze website of bel naar ons kantoor te Bladel via 0497-381775.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!