Helaas, dit pand is verkocht

5529AA Casteren

Brochure

Omschrijving

Laatste bouwkavel aan de Wagenbroek op een landelijke locatie aan de rand van Casteren.

Een mooiere kans gaat er niet voorbij komen! Een fraaie kavel met legio persoonlijke ingerichte bouwmogelijkheden. Kijken is verliefd worden en kopen!!

Laat u overtuigen!

Advies: ga eens naar Casteren, rijdt door de Wagenbroeken en overtuig uzelf van de unieke mogelijkheid van deze kavel.

Op een prachtige locatie aan de rand van het dorp Casteren wordt deze laatste bouwkavel te koop aangeboden. Casteren is een dorp gelegen in de gemeente Bladel, in de prachtige Kempen.
Casteren is een actieve en hechte gemeenschap met verschillende verenigingen. Diverse winkelcentra zijn aanwezig op korte afstand in de plaatsen Bladel en Hapert. Casteren is centraal gelegen tussen Tilburg en Eindhoven en zijn beide goed te bereiken met de auto.
Het betreft de laatste bouwkavel met een oppervlakte van 1.235 m² voor de bouw van een vrijstaande woning met een bijgebouw. Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis in uw eigen stijl ontwerpen en realiseren. Een unieke kans.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Korte omschrijving object

Object: De laatste prachtige bouwkavel in een project van totaal 7 bouwkavels.
Perceeloppervlakte: Kadastrale grootte van de kavel 1.235 m² (incl. ca. 70 m² voor de groen wal. De afmeting is ca. 18 x 13.5 meter groot. De kavels worden bouwrijp opgeleverd.
Te bouwen woonhuis: Mogelijkheid voor het realiseren van een vrijstaande woning met een maximale inhoud van ca. 1.000 m³, kleiner mag vanzelfsprekend ook.
Bijgebouwen: Er mag een bijgebouw gebouwd worden met een oppervlakte van maximaal 115 m²
Tuin: Volledig naar eigen wens en smaak te realiseren
Ligging: Gelegen op een prachtige locatie aan de rand van het dorp Casteren
Aanvaarding: In overleg
Vraagprijs: € 300.000,- VON

Bestemmingsplan
Regels bouw vrijstaande woning
Inhoud: maximaal ca. 1.000 m³
Goothoogte: maximaal 6,00 m¹
Nokhoogte: maximaal 11,00 m¹

Regels bouw bijgebouwen
Oppervlakte: maximaal 115 m²
Goothoogte: 3,20 m¹
Nokhoogte: 5,50 m²

Bijzonderheden
Kadastrale gegevens: Gemeente Hoogeloon, sectie H, nummer 1011.
Groene wal: Vanwege de hondenkennel langs dit perceel is een groene wal als verplichting opgenomen door de gemeente. Deze groene wal is in opdracht van de grondeigenaren gemaakt, waarbij de kosten in een bepaalde verhouding wordt verdeeld over de percelen die hier mee te maken hebben en de grondeigenaar. Zie de laatste foto's voor een beeld. Voor deze kavel bedragen de kosten 50% van de kosten (max. € 46.000 incl. btw) van realisatie groene wal. Tevens is hier ca. 70 m² van het perceel mee bezet, maar dan is er ook meteen een fraaie erfafscheiding gerealiseerd.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!