Helaas, dit pand is verkocht

5096 BK Hulsel

Brochure

Omschrijving

Perceel bouwgrond in Hulsel te koop.

Perceel bouwterrein van ca 1600 M2 voor het oprichten van een woning met garage gelegen aan het toekomstig adres Kerkweg 16 Hulsel. Dit bouwterrein is gelegen in het centrum van Hulsel en op korte afstand van grotere dorpen zoals Reusel en Bladel. Onderstaand treft u een uittreksel uit het bestemmingsplan aan. Raadpleeg een architect voor de precieze bouwmogelijkheden.
Frontbreedte ca. 35 meter
Perceeldiepte ca. 60 meter

Op dit moment ligt de bestemmingswijziging naar bouwkavel bij de gemeente Reusel-De Mierden. Naar verwachting zal dit eind 2022 goedgekeurd worden in de gemeenteraad, waarna deze wijziging nog 6 weken ter inzage ligt.
Daarna zal de kavel gesplitst worden en zal er een strook van ca. 500 meter afgescheiden worden en eigendom worden van de gemeente Reusel-De Mierden. Na splitsing blijft er een bouwkavel van ca. 1600 m2 beschikbaar.
Naar verwachting is deze volledige procedure begin 2023 afgerond.

De volgende onderzoeken zijn al uitgevoerd c.q. zijn aanwezig:
-Schoongrondverklaring,
- Archeologisch onderzoek,
- Geluid, water, stikstof onderzoek.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!