Helaas, dit pand is verkocht

5094 ED Lage Mierde

Brochure

Omschrijving

Twee bouwkavels aan de Kloosterstraat te Lage Mierde te koop voor de bouw van twee-onder-een-kap of vrijstaande woningen.

Twee bouwkavels aan de Kloosterstraat te Lage Mierde te koop voor de bouw van twee-onder-een-kap of vrijstaande woningen.

Kavel 1 - 271 m2 - € 117.500,- V.O.N.
Kavel 2 - 196 m2 - € 86.000,- V.O.N.

Indien een kandidaat besluit om kavel 1 en 2 tezamen aan te kopen wordt er een korting verleend van 5% op de koopsom.

Bouwkavels te koop in het centrum van Lage Mierde voor de bouw van een vrijstaande woning of tweekapper met eventueel een praktijkruimte. Op het perceel rust zowel een woonbestemming en een gemengde bestemming. De woning mag een maximale bouwhoogte hebben van 10 meter met een goothoogte van 6 meter. In de brochure treft u een een uittreksel uit het vigerend bestemmingsplan met daarin verder beschreven de bestemmingsregels.

Voor meer informatie neemt u contact op met ons kantoor.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!