Helaas, dit pand is verkocht

5541 CV Reusel

Brochure

Omschrijving

Nog één perceel beschikbaar met een oppervlakte van 719 m²!

Deze percelen liggen op een toplocatie in het centrum van Reusel. Hier heeft u de unieke mogelijkheid voor het bouwen van uw droomhuis.

Aan de achterzijde van de kavels komt een 7 meter brede groenstrook, waardoor deze kavels een fraai uitzicht hebben en volledige privacy bieden.

Grootte en prijzen kavels:

Kavel 1: Verkocht

Kavel 2: Verkocht

Kavel 3: Beschikbaar
Oppervlakte: 719 m², Prijs € 249.000,- V.O.N.
U kunt uw woning naar eigen smaak en wens bouwen.

Kavel 4: Verkocht

Kavel 5: Verkocht

Kavel 6: Verkocht

De koopsom is vrij op naam (V.O.N.).

De koopsom is zodoende inclusief:
Grondkosten;
Notariskosten inzake de juridische overdracht;
Makelaarskosten inzake opdracht verkoper aan makelaar;
Kosten voor kadastrale inmeting van de bouwkavel;
21% BTW (eventuele wijzigingen in het tarief zullen worden verrekend)
Aan huis gebonden beroepen mogen uitgeoefend worden (Categorie 1). Ook zijn er mogelijkheden aan de achterzijde bedrijfsruimten in categorie 2 en 3.1 bij te huren.

Royaal én centraal wonen in het centrum van Reusel liggen 6 vrije bouwkavels. De kavels variëren in grootte, waardoor een afwisselende en aantrekkelijke woonomgeving ontstaat.

De bouwkavels liggen in het centrum van Reusel aan de Wilhelminalaan in een fraaie omgeving, schuin tegenover de monumentale villa Wilhelminalaan 98.

Royale kavels

De indeling van de kavels is ruim van opzet. Op zo’n royale kavel kunt u een ruime vrijstaande woning met rondom een grote tuin (laten) bouwen.

Inrichting met veel groen

In samenwerking met de gemeente Reusel-de Mierden zorgt Hedicovast voor het bouwrijp maken van de kavels.
De kavels zijn aan de achterzijde omzoomd met een overgangsstrook van ca. 7 meter, waardoor optimale privacy is gewaarborgd. Door de royale opzet ontstaat een natuurlijke inpassing met de omgeving én woont u in Reusel uitgesproken landelijk.

Ook Turn-key opleverbaar
Naast de mogelijkheid om volledig in eigen beheer te bouwen bestaat ook de mogelijkheid om uw bouwplan turn-key te laten opleveren.

Hedico heeft in de loop der tijd een enorm netwerk opgebouwd, bestaande uit vele contacten die de complete nieuwbouw voor u kunnen realiseren, binnen het budget en binnen de vooraf ten doel gestelde periode.

Voor meer informatie gaat u naar hedicovast.nl


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!