Helaas, dit pand is verkocht

5534 BD Netersel

Omschrijving

Op een mooie locatie in een kindervriendelijke buurt ligt deze vrijstaande woning met een volledige ondergrondse verdieping. De woning is ruim van opzet zal worden opgeleverd in ruwbouw. Zie 3 inspir

Op een mooie locatie in een kindervriendelijke buurt (met speeltuintje tegenover de woning) ligt deze vrijstaande woning met een volledige ondergrondse verdieping. De woning is ruim van opzet zal worden opgeleverd in ruwbouw. Zie 3 inspiratiefoto's.

Let op! Inruil van een kleinere woning in Netersel en omgeving is bespreekbaar

Algemeen

Dit prachtige herenhuis met garage wordt in ruwbouwstaat opgeleverd, waardoor u het pand zelf geheel naar eigen wens kunt (laten) afwerken, waardoor de afwerking altijd exact naar uw wensen is.

Begane grond
Via de hal heb je toegang tot de 1e verdieping, de kelder, en de woonkamer

De L-vormige woonkamer (ca. 35 m2) heeft veel lichtinval door de grote raampartij, welke uitkijkt op het speeltuintje op het tegenover gelegen plantsoen met speeltuin.

Vanuit de woonkamer komt u in de open keuken, welke uitzicht heeft op de tuin. De ruimte geeft voldoende gelegenheid om een royale keuken met de benodigde apparatuur te plaatsen.

Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken c.q. het achter portaal. Deze geeft toegang tot de garage en tot de overkapping die doorloopt in de tuin. Ook het toilet is vanuit deze ruimte te bereiken.

De tuin is mooi qua oppervlakte en een mooie rechte erfafscheiding. De tuin is afgemaakt met een degelijk hekwerk en begroeid met klimop, waardoor er nu al volop privacy in de tuin is. Het royale terras met overkapping meteen aan de woning en met schuifdeur naar de kamer is een verlengde van uw woonkamer.

Ondergrondse verdieping

Vanuit de hal kom je in de ondergrondse verdieping. We spreken hier bewust van ondergrondse verdieping, aangezien het aantal m² ca. 60-65 m² groot is. Deze ruimte is onderverdeeld in diverse ruimtes.

Eerste verdieping

Via de trap komt u op de 1e verdieping welke toegang geeft tot 3 royale slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. Alles volledig naar eigen smaak af te werken.


Tweede verdieping:


Via een vaste trap kom je op de ‘voorzolder’. Van daaruit kun je naar een ruimte waar je een 4e slaapkamer/hobbyruimte kunt realiseren en een ruimte die nu getekend en voorbereid is als wasruimte (met aansluitingen), maar natuurlijk naar eigen smaak is af te werken.


Garage/Carport

Aan de voorzijde is een carport aanwezig waarachter een grote garage/berging gerealiseerd is. De totale diepte is maar liefst 12,5 meter en de breedte varieert van 3,5 tot ruim 4 meter.

Algemeen:

Ruwbouw is gereed
Pand is opgetrokken uit duurzame materialen
Hardhouten kozijnen met volledig dubbele beglazing
Vloeren, muren en daken zijn volledig geïsoleerd
Woning geheel naar wens af te werken, dus altijd keuzes naar uw smaak.
Duurzame warmtepompinstallatie voorbereiding aanwezig
Leidingen voor zonnepanelen aanwezig
Gelegen aan de rand van het dorp, op korte afstand van diverse natuurgebieden
Achterzijde is perfect gesitueerd op het zuiden
Samengevat:

Een prachtige woning met zeer veel ruimte en een volledig ondergrondse verdieping. De oplevering zal in ruwbouw plaatsvinden, waardoor de woning afgewerkt kan worden met materialen die volledig uw smaak zijn.

Het is absoluut de moeite waard om deze woning te bezichtigen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed bv, info@vostersonroerendgoed.nl of bellen met Wilfred Oostenbrink, 06-22 85 51 29

Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!