Helaas, dit pand is verkocht

5541 CT Reusel

Brochure

Omschrijving

In het centrum van Reusel gelegen café, slijterij, woonhuis en hotel met 9 kamers.

Aan de doorgaande weg, midden in het centrum van Reusel, ligt deze nostalgische (1936) horecagelegenheid met (in een later stadium) aangebouwde hotel gedeelte met 9 twee persoonskamers. In het hoofdgebouw is naast het horeca gedeelte meer dan genoeg ruimte om privé te wonen. Natuurlijk dienen er vernieuwingen plaats te vinden, maar met behoud van de karakteristieke eigenschappen hebben deze opstallen op deze locatie een geweldige uitstaling.

Voor de volledigheid. Het betreft hier een echt HoReCa pand waar zowel een Hotel, Restaurant, Café aanwezig zijn. Op de vroegere slijterij zit een winkelvergunning.
Kortom, voldoende mogelijkheden.

Café - Slijterij - Wonen
Als je van een nostalgisch oud bruin café houdt is dit een horecagelegenheid met mogelijkheden. Al bij binnenkomst herken je het sentiment van een vroegere tijd en zie je dat authentieke materialen bewaard zijn gebleven. Het voorste cafégedeelte is voorzien van twee toegangsdeuren (voorkant/zijkant) en een gezellige bar. Achter het cafégedeelte is een zaal aanwezig welke via een schuifwand van elkaar te scheiden zijn. Aan de zijkant zijn de dames- en herentoiletten, de toegang tot de binnenplaats en de achteringang vanuit de Bakkerstraat.

Van achter de bar loop je zo door naar een woongedeelte. Vanuit deze woonruimte heb je toegang tot:
• De slijterij die ook separaat vanuit de Wilhelminalaan toegankelijk is,
• Een droge en goed geïsoleerde royale manshoge kelder.
• Een smalle bergruimte,
• Trap naar de 1e verdieping,
• Keukenruimte (volledig betegeld) met een U keukenopstelling, 6 pits gaskookstel, royale afzuiginstallatie.

Vanuit deze keukenruimte heb je toegang tot:
• De servieskast (bergruimte),
• Portaal met toiletruimte en doorgang naar de waskamer en garage. De garage is ook toegankelijk vanuit de Bakkerstraat en de garage is voorzien van een bovenverdieping waar 2 cv-ketels hangen (Remeha en Nefit) voor de verwarming van café, zaaltje en woongedeelte.

1e verdieping: deze verdieping is erg groot en heeft maar liefst 9 verschillende kamers. Een aantal kamers waren vroeger bestemd voor de hotelgasten. De afmeting verschillen van elkaar en het gebruik varieert van woonkamer, masterbedroom tot een wat kleinere slaapkamers. Op de gang zijn twee toiletten en een badkamer beschikbaar.

2e verdieping: via opnieuw een vaste trap kom je op deze verdieping met een slaapkamer, badkamer (bad-douche-wastafel-badmeubel) en bergruimte.

Hotel
Als zijvleugel van het oorspronkelijke café is een hotelgedeelte aangebouwd welke bestaat uit 9 kamers. Achter het café/zaal ligt een keuken en aansluitend de centrale gang van de benedenverdieping. Vanuit de gang heb je toegang tot de ‘gezamenlijke’ ruimte. Vanuit hier ook de nooduitgang richting de Bakkerstraat.

De 5 kamers op de begane grond zijn royaal, voorzien van een volledig betegeld badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. De kamers zijn royaal genoeg voor o.a. een twee persoons bed, kastruimte, zitje en heeft de mogelijkheid om via een loopdeur naar een eigen buitenzitje te gaan aan de voorzijde van het hotel.

Op de bovenverdieping is eveneens een centrale gang welke toegang geeft tot een bergruimte/ droogkamer, 4 twee persoonskamers met douche, toilet en wastafel. Verder is er erg veel bergruimte onder de dakschuinte, waar ook de cv-ketels (per 2 kamer een aparte cv ketel) hangen.

Buitenruimte
Aan de binnenzijde voor het hotel, langs het café is een terrasgedeelte. Op het achterste deel kan ook geparkeerd worden. In de directe omgeving (bushalte, kerkplein) is veel parkeergelegenheid. De dorpse voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, restaurants, terrassen zijn op loopafstand bereikbaar.

Vergunningen
Deze horecagelegenheid is voorzien van een volledige vergunning voor café, hotel en slijterij.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!