Helaas, dit pand is verkocht

5087 KH Diessen

Brochure

Omschrijving

Vrijstaand landhuis in regio Tilburg in piramide stijl met diverse opstallen en vele mogelijkheden te koop.

Op een vrije en landelijke locatie gelegen piramidewoning uit bouwjaar 1995 met een groot bijgebouw reeds verbouwd en ingericht als tweede woning en 12.660 m² ondergrond. Deze woning ligt in het buitengebied van Diessen, tegen de rand van het dorp. Het object straalt rust en ruimte uit en u ervaart hier maximale privacy. Vroeger zat hier een glastuinbouwbedrijf gevestigd waarvan intussen de meeste opstallen gesloopt zijn. Deze woning biedt bijzondere mogelijkheden voor de combinatie van riant en rustig wonen en het uitbaten van een B&B met minicamping enzovoort.

Dit object omvat o.a. de volgende eigenschappen:
- 12.660 m² ondergrond
- Piramidewoning van circa 135 m²
- Piramidewoning (bijgebouw) van circa 275 m² reeds ingericht als woning
- Kas van circa 300 m² (L30 x B10 x H5.5)
- Opslag verdeeld over 5 ruimten van totaal ca. 102 m²
- Dierenverblijf van circa 40 m² (momenteel in gebruik als volière)

Woning
Indeling begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree (vide) met meterkast, garderobenis, grote raampartijen en toilet. Via de hal betreedt u de woonkamer. De woonkamer is ruim en licht van opzet en staat in verbinding met de keuken. Er staat een gezellige houthaard (met aansluiting op CV) en er ligt vloerverwarming over de gehele begane grond. Ook hier weer grote raampartijen welke van de grond tot het plafond lopen. Middels een halfopen verbinding komen we in de woonkeuken. De keuken is in L-opstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur en veel berg- en werkruimte, daarnaast is er nog een provisiekast aanwezig.

Indeling eerste verdieping en tweede verdieping
Aan de overloop liggen 3 slaapkamers, allen van prima formaat. Qua afwerking zijn de kamers veelal hetzelfde met houten vloeren, dakkapellen en gestuukte wanden. De badkamer is voorzien van douchecabine, bad, dubbele wastafel, hangend toilet en vloerverwarming. Boven de eerste verdieping is nog een middels vlizotrap bereikbare bergzolder met de opstelling Cv-installatie (Viesmann). De Cv installatie is aangesloten op de houthaard in de woonkamer. Deze haard verwarmd dus niet alleen de woonkamer maar alle vertrekken als deze aanstaat.

Buitengebeuren
Fraai aangelegde, parkachtige tuin met vaste planten, graspartijen, zithoeken, overdekt terras, volière, hagen, sierbestrating en beregeningsinstallatie op een grondwaterpomp. Verder een grote vijverpartij en de tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Er is veel parkeergelegenheid en het volledige perceel is omheind met daarbij een elektrisch bedienbare poort met intercom en camera aan de straatzijde.

Algemeen
- Woning is volledig geïsoleerd, voorzien van dubbelzijdige beglazing en 15 stuks zonnepanelen wat resulteert in een definitief energielabel A;
- Ligging perceel zuidwest;
- Alarminstallatie;
- Parkeergelegenheid voor 12 auto’s;
- Professioneel aangelegde vijverpartij van ca. 104 m²;
- Zeer degelijk gebouwde woning met stalen constructie, veel lichtinval en een speelse indeling.

Bijgebouw
Voor diverse doeleinden te gebruiken bijgebouw. Het betreft een zelfde soort bouw (Piramidewoning) als het hoofdgebouw. Deze woning is reeds afgewerkt, ingericht en te gebruiken als woning met 6 slaapkamers, 3 badkamers en 3 toiletten. Verder een grote woonkamer en woonkeuken met vloerverwarming en aparte tussenmeters (gas, elektra, water, eigen Cv-installatie Nefit HR). Deze woning is over de afgelopen jaren volledig gemoderniseerd en er is o.a. een dakkapel van 5 meter breed geplaatst in 2019. Aansluitend aan het bijgebouw is nog een recreatieruimte. Het bijgebouw beschikt over een eigen inrit met ruime parkeervoorziening waardoor privé en zakelijk perfect te scheiden is.

Mogelijkheden bijgebouw
- Bed & breakfast-appartementen
- Short stay appartementen
- Groepsaccommodatie verhuur via Airbnb, Belvilla etc. tot 14 personen.
- Zorgappartementen, kangeroewonen, mantelzorg etc. (via afwijking bestemmingsplan)
- Immigrantenhuisvesting (via afwijking bestemmingsplan)

Mogelijkheden perceel
Naast bovengenoemde is er nog een weiland van ruim 7.000 m² aanwezig. Op het perceel rust de bestemming ‘Recreatie’. Deze bestemming biedt mogelijkheid om een B&B en een camping te houden. Vanuit het bestemmingsplan zijn 25 kampeerplekken, 6 B&B appartementen en 34 parkeerplaatsen mogelijk.

INRUIL WONING IN OVERLEG MOGELIJK!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!