Helaas, dit pand is verkocht

5094 GE Lage Mierde

Brochure

Omschrijving

Op zoek naar rust, ruimte en wonen in het groen? Bel ons voor en bezichtiging!

Dit fraaie landhuis ligt op een prachtige kavel van maar liefst 890 m2 op een rustige woonlocatie met alleen bestemmingsverkeer, in Lage Mierde. De rust en ruimte op deze woonlocatie is overweldigend. De achtertuin, gelegen op het zuiden, heeft volledige privacy te bieden en met een terras en twee overkappingen is er altijd een plaatsje om te genieten. De natuur ligt hier werkelijk ‘om de hoek’ en de noodzakelijke voorzieningen zijn op korte rijafstand beschikbaar.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1973,
- Perceel: 890 m2,
- Woonoppervlakte: 164 m2,
- Inhoud woning: 500 m3,
- Grote vrijstaande garage,
- Energiemaatregelen:
o Dubbele beglazing,
o Spouw/dakisolatie,
o 12 zonnepanelen,
o Energielabel B definitief,
- Beneden verdieping (elektrische) rolluiken,
- De achterliggende jaren zijn een aantal zaken verbeterd/vernieuwd/aangebracht zoals:
o 2018: keuken vernieuwd,
o 2018: zonnepanelen
o 2023: cv-ketel Intergas,
o Toilet/ badmeubel badkamer,
o Stucwerk woning,
o Begane grond en verdieping PVC-vloer,
o Tuin/ terras opgeknapt,
o Buitenmuren/vloer geïmpregneerd,
o Nieuwe trap,
o Waterontharder geplaatst,
o Buiten schilderwerk,
o Grondwaterpomp.

Begane grond
Via een flinke inrit (waar meerdere voertuigen op eigen terrein gestald kunnen worden) kom je in de entree van de woning. Vanuit hier heb je toegang tot het toilet (volledig betegeld, fonteintje, natuurlijke ontluchting), de vernieuwde meterkast (11 groepen, kookgroep) waar ook de waterontharder opgesteld staat, de trap naar de 1e verdieping en de woonkamer. In de hal is een garderobe nis aanwezig.

Als je de woonkamer inloopt valt het vele licht door de royaal aanwezige raampartijen en openslaande dubbele deuren aan zowel de voor- als achterzijde. De hele verdieping (ook de hal) is in de achterliggende periode voorzien van aan nette pvc-vloer. De wanden en plafonds zijn netjes gestukt. Het verlaagde zitgedeelte is sfeervol en de drie deuren aan de achterzijde zorgen dat woonkamer en achtertuin als het ware in elkaar overlopen. In het zitgedeelte is een open haard aanwezig. Aan de voorzijde heb je zicht op een rustige groene ‘parkachtige’ omgeving.

De open keuken en woonkamer zijn gescheiden door een bar. De keuken is in 2018 voorzien van een nieuwe keukeninrichting. De hoekkeuken, kookeiland en kastjes bieden royaal ruimte en zijn voorzien van o.a. vaatwasser, combimagnetron, oven, 4 pits inductie kookplaat, boiler, koelkast. De keuken en kookeiland zijn afgewerkt met een hardstenen blad. Staande aan de keuken heb je een fantastisch uitzicht over de achtertuin.

1e verdieping
Via de vernieuwde open trap kom je op de hal van de 1e verdieping. Deze geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een was- c.q. bergruimte. De verdieping is onlangs gedeeltelijk voorzien van een pvc-vloer. Aan het eind van de hal ligt de masterbedroom, die met recht deze naam mag dragen. Een grote kamer met bergruimte onder de dakschuinte en gestukte wanden.

De twee andere slaapkamers zijn van een mooi formaat met dakkapel, gestucte wanden en voor de ramen op deze verdieping zitten horren.

De badkamer is voorzien van een bad, douche, toilet, designradiator, natuurlijke ontluchting. Ook hier een pvc-vloer en een nieuw badmeubel met dubbele wastafel.

Tenslotte is er op deze verdieping een wasruimte c.q. bergruimte waar de cv-ketel (Intergas 2023) hangt en de aansluiting is voor de wasmachine en droger.
2e verdieping

De 2e verdieping is beperkt van hoogte en te gebruiken voor het opbergen van niet dagelijks benodigde spullen.

Buitengebeuren
Aan het einde van de inrit is een royale grage aanwezig met o.a. centrale verwarming, 2 loopdeuren en een elektrische op afstand bedienbare overheaddeur. Hier hangt de omvormer van de 12 zonnepanelen.

Verder is er in de tuin een open terras aansluitend aan de keuken en twee overkappingen. Eentje aansluitend aan de openslaande deuren van het zitgedeelte van de woonkamer en eentje achter de garage. Oftewel, er is altijd een plaatsje in de zon of schaduw te vinden in deze tuin. In de tuin is ook de aansluiting voor het grondwater aanwezig.

Verder is de privacy, de rust, de ruimte in deze, op het zuiden gelegen tuin, fantastisch.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!