Helaas, dit pand is verkocht

5563 BM Westerhoven

Brochure

Omschrijving

Gemoderniseerd vrijstaand landhuis met veel authentieke elementen en met riet afdekte kap, op een perceel van 1383 m2 grond aan de Heijerstraat 15 te Westerhoven.

Indeling

Begane Grond

Hal met toilet met fonteintje, toegang tot slaapkamer, meterkast (15 groepen + aardlekschakelaars), toegang tot woonkamer, toegang tot keuken en vaste trap naar 1e verdieping. De slaapkamer (24m2) heeft een vaste wastafel en douche en beschikt over voldoende natuurlijk lichtinval. Ruime leefkeuken (23m2) met kookeiland, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, granietenblad met granietengootsteen, koffiezetapparaat, combimagnetron, diepvries, koelkast en voldoende kastruimte. De keuken is zuid gelegen en heeft een dubbele schuifpui met voldoende natuurlijk lichtinval. De woonkamer(44m2) is middels glas in lood deuren toegankelijk vanuit de keuken maar eveneens vanuit de hal. De woonkamer heeft openslaande tuindeuren, open haard en veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de keuken komt u tevens in de bijkeuken (8m2) met aansluiting wasmachine en droger, cv installatie (Nefit Topline HR 2012), weggewerkt achter shutters. Aansluitend een extra bijkeuken/annex kantoor (8,5m2) voorzien van stortbak en toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:

middels eikenhouten trap bereikbare 1e verdieping met ruime vide (15m2). Middels de vide is er toegang tot 3 slaapkamers (15,5m2 – 14,7m2 – 24,5) met opbergruimtes. Ruime badkamer (7,5m2) voorzien van whirlpool, douchecabine, toilet en vaste wastafel.

2e verdieping

Middels vlizotrap bereikbare ruime bergzolder over het gehele landhuis.

Buitengebeuren

Aangelegde voortuin met kinderkopjes bestraat, sierhekwerk met afsluitbare poort en vijverpartij. Volledig omheinde achtertuin met 2 tuinhuisjes en diverse fruitbomen, graszoden en bestrate terrassen. Aan de achterzijde van het landhuis is een zonneluifel aanwezig. Vrij uitzicht, zuid gelegen met maximale privacy.

Algemeen:

- Het landhuis is tevens geschikt voor praktijk/kantoor aan huis.
- Dubbele beglazing
- Zonnepanelen (8 stuks x 300 KW) 2019
- Regen installatie
- Riet gedekte kap van 2007
- Platte daken keuken en garage vernieuwd in 2019
- Alarminstallatie
- Elektrisch bedienbare rolluiken
- Elektrische afstandbedienbare garagedeur 2019
- Spouw en dakisolatie
- Ramen ouderslaapkamer 1e verdieping achter vernieuwd in 2019
- Cv ketel 2012
- Schilderwerk buiten 2017
- Schilderwerk binnen 2019
- Definitief energielabel B


Kortom een perfect landhuis op een toplocatie waarvoor een brochure of vrijblijvende bezichtiging zo is aangevraagd.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!