Helaas, dit pand is verkocht

5571 CA Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Mooie instapklare maisonnette met 4 slaapkamers, balkon aan voorzijde en ruim dakterras aan de achterzijde van ca. 45 m2.

Indeling;

1e verdieping;

De maisonnette is aan de voorzijde bereikbaar middels trap naar hal met ingang naar de woonkamer, toilet en trap naar 2e verdieping.

In de hal is toilet aanwezig, geheel betegeld met fonteintje.

Ruime woonkamer (42 m2) met stucwerk wanden en tegelvloer. Houten plafond en schuifdeur naar groot terras. Designradiator en HR-houtkachel aanwezig in woonkamer.

Toegang naar balkon aan voorzijde en via schuifpui aan achterzijde toegang naar groot dakterras van ca. 45 m2.

Aansluitend aan de woonkamer is een werkkamer c.q. eetkamer (10m2) met stucwerkwanden, stucwerk plafond, vaste kastenwand en laminaatvloer. In de werkkamer c.q. eetkamer is tevens een designradiator aanwezig.

Keuken (8,5m2) met luxe keukeninrichting en kookeiland voorzien van gaskookplaat met extra wok brander, RVS afzuigkap (Gutmann), combimagnetron, koelkast, vaatwasser, composiet en een NEFIT HR combiketel uit 2009 (in kast weggewerkt). De inbouwapparatuur is van het merk Siemens. De keuken heeft stucwerk wanden en stucwerk plafond met tegelvloer en een designradiator.

Terras (ca 45 m2) met veel privacy (zuid gelegen) en hardhouten vlonder. Dakterras is bereikbaar via de keuken maar ook via de schuifdeur in de woonkamer en vanaf de achterzijde begane grond middels stalen trap.

2e Verdieping;

Via vaste trap naar overloop.

Op 2e verdieping 4 slaapkamers waarvan 1 met aansluiting wasmachine.Betegelde badkamer met douchecabine, ligbad, wastafel en toilet. De badkamer is volledig betegeld met schrotenplafond en tegelvloer.

Algemeen;

- Maisonnette is deel voorzien van kunststof kozijnen en deuren en derhalve deel uitgevoerd met ISO glas
- Dakisolatie
- Bouwjaar ca. 1965, doch recentelijk nog verbouwd en gemoderniseerd
- Inhoud ca. 348 m3
- Vereniging van Eigenaren (VvE) aanwezig, echter geen servicekosten
- Opstalverzekering is collectief afgesloten via VvE. Inruil bespreekbaar naar hogere prijsklasse
- Aanvaarding in overleg

Kortom een mooie royale maisonnette in het centrum van Bergeijk, de groenste Gemeente van Europa. Waarvoor een brochure of vrijblijvende bezichtiging zo is aangevraagd.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!